GRATTIS!!!! :D <3


Grattis min älskade mamma på 40-årsdag idag! :D <3
Det är förresten hon på bilden. Det är då hon var ung. Så jävla vacker! <3

One Tree Hill 6x05 Carrie, Haley, Jamie & Deb.


Bra gjort, Deb! :D

Owen & Brooke - I Need You.


Denna videon har jag gjort själv. Vad tycks!? :P

Före och efter.


Ida färgade mig blont igen idag. Så här blev resultat!

Jag blev båda nöjd och inte nöjd.
Det blev ljusorange och blond på en och samma gång.
Imorgon ska jag köpa en till färgprodukt
fast den här gången blir det viva istället för mood.

Jag lovar att detta är sista gången, haha ;b

Den bästa dagen i mitt liv <3

Hej!

Igår var jag, Sofia A och Ida S i Stockholm. Vad är anledningen till att vi kom dit, säger jag inte här och nu. Ni får vänta tålamodigt.

Dagen började med att vi mötte Nadia kl 10:50 på tågstationen då vi var framme. Vi är ju inte direkt så proffs på Stockholm, så därför var Nadia med oss. Det var inte bara därför, utan vi ville vara med henne också. Vi började gå till stan, för att vi ville shoppa. Vi var först på H&M för att jag ville utnyttja min presentkort som jag fick av min fosterfamilj på min födelsedag. Jag köpte en fin mörkblå "t-shirt" som bara kostade 99 kr. Sedan gick vi till Indiska för att jag ville köpa en mysig mössa där. Så det gjorde jag. Och jag blev skitnöjd. Då kom äntligen Clara H, en av min fosterfamiljs barn. Vi gick tillsammans till en affär som heter Punks tror jag. Jag köpte en färgning där - det blev blå! Jag vill ha några blå slingor för detta hade jag alltid önskat mig. Äntligen köpte jag den till sist efter att jag dröjde ganska för länge. Sedan gick vi till Souk för att Ida S och Sofia A ville köpa en svea mössa där. Ida köpte en neonrosa mössa och Sofia en mörkblå mössa. Sedan gick vi till Hemköp för att jag skulle köpa två färgningar där. Två mood - blond. Ida S försökte färga mig blont i lördags men det blev misslyckat. Så jag behövde minst två till. Därför köpte jag två st. *Ida S ska färga mig idag om några timmar*. Sofia köpte två mood också fast det blev brunt för hennes del. Sedan gick vi till Kungshallen för att äta där. Vi var vrålhungriga. Det blev margerita pizza för min del. Det blev 65 kr - ganska dyrt men det var det värt då jag var jättehungrig. Jag, Sofia A, Ida S, Nadia och Clara H satt och bara tog det lugnt och snackade. Så mysigt var det. Sedan gick vi kl 15:00 till hötorget för att boka en plats till oss. Vad anledningen är kommer jag att berätta för dig i tredje raden, så vänta tålamodigt! Där mötte vi Therese - min bästis - och hennes storebror Henrik. Therese hade passat en plats till oss, haha. Henke gick iväg. Så det blev bara jag, Sofia A, Ida S, Nadia, Clara H och Therese kvar. Sedan kom Sajara som också skulle vara med oss.

Anledningen är........... att vi skulle titta på.............................Zac Efron och Vanessa Hudgens! :D

Vad vi visste är att de skulle komma kl 16:15 men de kom aldrig. Men vi vägrade gå ifrån, så vi bestämde oss för att STANNA tills de hade kommit. Det var väldigt, väldigt, väldigt mycket folk där. Bara för att träffa Zac Efron och Vanessa Hudgens. Inte så konstigt med tanke på att de är ju två av kända personer från USA. Jag, Sofia A, Ida S, Nadia, Therese, Clara H och Sajara väntade tålamodigt tills klockan var 18:45. För då kom Zac och Vanessa ÄNTLIGEN! Alla även vi började bara skrika så fort vi såg dom och folk bakom oss kämpade oss som fan! Jag lyckades ta några bilder på dom, särskilt Zac. Och jag lyckades också filma några minuter då de stod och pratade framför oss, men det blev tyvärr inte bra. För att folk bara hoppade så att filmen såg ut som om den hoppade, haha. Men jag blev ändå nöjd, för att jag äntligen såg dom i mina egna ögon! Vi har äntligen träffat Zac Efron och Vanessa Hudgens till sist. Detta hade vi önskat oss jättelänge....! Vi såg också bland annat Ellen - hon som spelade Eva i Eva & Adam. Vi såg också Ola, Amy Diamond bl.a.

När de gick in i Filmstadens Sergel så gick jag, Sofia A, Ida S, Therese, Nadia, Clara H och Nadia. Det kändes som om mina ben höll på att bli förlamade. Vi hade ju fan stått och väntat på Zac och Vanessa i över fyra timmar! MEN DET VAR DET VÄÄÄÄÄRT! Det var det verkligen.... Det är ju Zac och Vanessa! Haha. Vi gick till tågstationen för att vi skulle åka hem till Örebro om cirka en timme då. Vi gick till väskrummet för att Therese skulle hämta sin resväska där. Sedan var vi kvar ett tag och vi satt. Vi snackade och så. Sedan gick vi till Pressbyrån för att vi var sugen på att köpa något där. Jag själv köpte en flaska Pucko. Muuuuums! Sedan gick vi till spår 6, där vårt tåg stod. Jag och Therese gick in direkt och bokade en plats åt oss, Ida S och Sofia A. Sedan kom de. Clara H, Nadia och Sajara var kvar för att snacka med oss tills vårt tåg skulle sticka. Vi satt och väntade i typ 20 minuter. Vi snackade och så. Under tiden kom Jamila och Laith. De skulle också till Örebro som oss. Gissa hur Laith blev galen när han fick veta att vi hade träffat Zac och Vanessa? Han blev arg på skoj och sa "Varför har ni inte berättat för mig!?" och suckade. Han sa också att han önskade att han inte hade missat. För att träffa Zac och Vanessa var ju hans största dröm. Laith älskar också High School Musical särskilt Vanessa, haha. Sedan kom Clara H, Nadia och Sajara in för att säga adjö till oss och för att krama oss. Så det gjorde vi, hehe. Sedan åkte tåget iväg till sist.

Under resan till Örebro pratade jag och Therese typ hela tiden om hur glada vi var för att vi äntligen såg Zac och Vanessa i våra egna ögon! Fatta det. I VÅRA EGNA ÖGON!

Igår är den bästa dagen i mitt liv! <3


Det är jag som filmade dom! :P <3

Film - Sydney White.


Jag såg på Sydney White för ungefär ett halvår sedan med Amanda Bynes i huvudrollen som Sydney White.

Handling:
En vacker ny elev på college försöker gå med i samma systerförening som hennes mor en gång var med i men efter att ha upptäckt att föreningen har förändrats kraftigt med åren finner Sydney en ny fristad hos sju utstötta. Med hjälp av sina nya vänner inleder hon arbetet med att förändra skolans hierarki.

Kommenter:
Den är en jättebra ungdomsfilm! Amanda Bynes är en av mina favoritskådisar och i denna filmen är hon riktigt bra. Det kanske är hennes bästa roll hittills? Det är svårt att förklara varför jag tycker om denna filmen. Det finns en skitsöt kille som Sydney sedan blir ihop med! Haha. Slutet är underbart, säger jag bara! Jag rekommenderar den!

Betyg:
5 av 5.

Trailer:
http://www.youtube.com/watch?v=kHrbRriGQO4

Gossip Girl SPOILER - Nate & Jenny.

Detta har jag länge väntat på!!!
Hoppas det blir något mellan Nate och Jenny! :D




Rubriker är onödiga att ha.

Hej!

Inget speciellt hände idag faktiskt. Eller jo, jag träffade en trevlig kille på lunar för några dagar sedan. Vi började prata ganska mycket idag. Jag var på café 019 i kväll med mina kompisar idag och där satt jag vid datorn en liten stund och pratade med Jimmy, som han förresten heter, på msn. Han är en verkligen trevlig och riktigt gullig kille, haha. Jag fick hans mobilnr och så. Vi började smsa lite. Han kallade mig sötnos och så. Gulligt! Hoppas att den här gången håller vi kontakt, som jag aldrig gjorde med andra killar jag träffade på internet. Jag vill ju ha en pojkvän just nu. Haha. Jag orkar inte berätta detaljer, haha. Men som sagt så är Jimmy riktigt trevlig. Kanske den killen jag söker efter? Hoppas det iallafall...

Nu ska jag gå och sova. Är rätt så trött. God natt!

One Tree Hill 6x05 PROMO(2)!


Spännande, spännande, spännande! Jag vill se NU!!!! :O

Dagens visdom.

Det man hatar blir man intresserad av, det man är intresserad av studerar man, det man studerar lär man sig att uppskatta och det man uppskattar lär man sig att älska.

One Tree Hill 6x05 PROMO!

 
Carrie har gått ALLDELES för långt nu!!! Fly, James, du måste klara dig! :O

Prison Break 4x06 PROMO!


Jag älskar Michael och Sara på 0:00 - 0:06 :D <3

080922.

Six days left! :D
Det är allt jag kan uppdatera om just nu.

Nu ska jag sova. God natt!

Prison Break 4x07 Five the Hard Way.



Det är dags för ett Las Vegas-avsnitt om några veckor! :P

OBS!

På den sista bilden ser man tydligt Saras ärr på
ryggen från dagarna hon hölls fången tillsammans med LJ.

Prison Break 4x05 Safe And Sound.


Dagens citat.


Michael:
Hej, allt väl?
Sara: Ja, jag tror det.
Michael: Ska jag komma och hämta dig?
Sara: Nej, jag är snart hemma. Lyssna... Du håller mig vid liv.
Du är det enda jag har kvar och det skrämmer mig. Jag vill vara med dig.

Michael: Situationen är inte idealisk men vi är tillsammans nu.
Det finns inget "en dag" längre utan det är idag.
Kom tillbaka så lagar vi mat och försöker få lite ensam tid.
*han ler*
Sara: Okej, jag kommer strax. *hon ler*

Citat är från avsnitt 4 - säsong 4.
Citat är från denna bilden
<3

Diezel presenterar sig ;)


Så här är Diezel :D <3 Är han inte sjukt söt!?

One Tree Hill <3

Hej på er sötnosar!

Hela helgen hos Ida har varit jättekul. Vi tittade på några skräckfilmer och somnade sent. Jag orkar inte berätta detaljer, haha. Kanske imorgon, eller jag vet inte. Men jag ska ladda upp bilderna som jag tog på helgen på min bilddagbok, som ni sen får se. Eftersom jag har inte med mig min USB. Jag har glömt den hemma i Småland. Så ni får vänta tålamodigt två hela veckor. Jag beklagar, haha.

Idag åkte jag hem till fosterfamiljen. När jag var hemma så såg jag på en film som hette All The Boys Love Mandy Lane med Anson Mount och Amber Heard. En bra film. Jag ska berätta om den imorgon, för just nu orkar jag inte. Haha.

Nyss såg jag äntligen på One Tree Hill 6x03 Get Cape. Wear Cape. Fly. som kom ut på tankafett idag. Det avsnittet var så jävla sorgligt. Det är ofattbart att en person är död. Jag grät under hela avsnittet - från början till slutet. Begravningen var så sorglig och perfekt. Jag bara grät, grät och grät. One Tree Hill har många grymma bra och sorgliga avsnitt. Jag gråter alltid till nästan varje avsnitt. Oavsett hur många gånger jag har tittat på dom avsnitten, som jag har gråtit till, så gråter jag alltid lika mycket varje gång. Det är för att One Tree Hill är världens bästa program som någonsin funnits i världen! Det är svårt att beskriva hur mycket jag älskar One Tree Hill och varför jag älskar One Tree Hill. Det är verkligen svårt att förklara, ärligt talat. Jag bara älskar One Tree Hill. Det bara är så. Ni som inte brukar titta på One Tree Hill så borde ni göra det. Ni kommer varken att ångra er! Det kan jag lova er!

Och vet ni vad!? Min familj har äntligen köpt en rottweiler valp i fredags. Han ska heta Diezel. Jag är så glad!!! Jag har länge längtat efter en valp...! Han är så söt! Jag lägger upp en bild på honom på nästa inlägg.

Nu ska jag gå. God natt och sov så gott!


Prison Break 4x05 Sneak Peek Videos.


Jag är hos Ida S.

Hej!

Just nu är jag hos Ida S. Jag och Sofia A ska sova över hos henne idag till söndag. Vad kul vi ska ha! Vi ska ha det mysigt och titta på filmer. Och ta massor av bilder på oss! Vi ska snart bege oss till våghustorget i stan för att träffa Clara (Lottas lillasyster) och Cecilia vid Mc Donald´s. De är här på besök över helgen. Vad kul det ska bli att träffa Clara. Det är ju så längesen vi träffades sist och så är det också roligt att träffa Cecilia eftersom vi aldrig har träffats förut. När Ida S, Sofia A och jag är på Mc Donald´s så ska vi äta där. Alltså, äta middag där. När Ida S, Sofia A och jag är hemma igen så ska vi titta på massor av filmer. Jag längtar, eftersom jag älskar filmer. Jag är ju äkta filmnörd! Haha. Jag lovar att skriva om de filmerna imorgon SOM vi har tittat på idag (som vi ska iallafall).

Nu måste jag nog sluta. Vi har typ 30 minuter kvar på oss. Ha en trevlig kväll!

I miss OC.

Hej!

Idag hände faktiskt inget speciellt, förutom jag fick veta att man varken kan praoa på BFP just nu. Man måste vänta minst två månader. Jag blev ganska förbannad, för efter två månader kommer jag att tvingas att gå om första året!!! Det vill inte jag alls. Om det blir av att byta till BFP så ska jag be om extra lektioner för att gå ikapp dom förstaårseleverna. Så att vi sedan kan fortsätta på samma nivå tills vi tar studenten. Det ska jag bestämt be om, OM jag ska byta till BFP. Som sagt, så får vi se hur det blir!

Idag såg jag på de fyra första avsnitten av OC första säsong, som jag laddade ned från tankafett, som jag hade missat mycket. Ärligt talat, så saknar jag OC. Jag önskar att Mischa Barton aldrig hade hoppat av. Hade hon inte det så skulle OC nog fortsätta nu. Jag funderar allvarligt på att köpa alla OC boxer. Eller så kan jag bara nöja mig med att ladda ned igen när jag vill se igen, haha. Marissa och Summer är två av mina favoritkaraktärer. Jag älskar Mischa Barton och Rachel Bilson. De är två underbara och vackra skådisar. Ryan & Marissa och Seth & Summer är båda två söta kärlekspar som någonsin gjorts i OC. Allvarligt talat, jag saknar OC för fan! Kom tillbaka, OC! Kan det bli en spinoff? Snälla? Haha.

Nu ska jag gå och kika på något annat också. God natt!


Ryan & Marissa.


Jag älskar den här scenen med Ryan & Marissa! <3

Prison Break 4x05 PROMO(2)!


Det verkar bli ett bra avsnitt nästa måndag! :)

Barn- och fritidsprogrammet.

Hej!

Barn- och fritidsprogrammet? Jo, jag funderar på att byta linje. Just nu trivs jag inte riktigt i medieprogrammet på virginskaskolan. Så jag pratade med kurator Irene idag om att praoa på barn- och fritidsprogrammet på risbergskaskolan. Irene ska prata med någon på risbergskaskolan om vilken vecka passar dom bäst - att ansvara sig för mig då jag ska praoa där. Hoppas att det blir nästa vecka. För jag VILL praoa där nu, för att känna mig säker på om jag ska stanna på MP eller byta till BFP. Just nu är jag säker på att jag vill byta til BFP. Jag älskar ju barn och jag kan tänka mig att bli dagisfröken i framtiden. Hihi, men som sagt så ska jag praoa där först.

Ja, det är nog allt för idag som jag vill skriva om. Förresten så var jag på café 019 nyss med mina kompisar. Nu är jag hemma. Haha, det har varit en kul kväll på café 019. Jag typ bara skrattade och skrattade att jag grät till sist, haha.

Nu ska jag gå och kika på något annat. God natt!

Sumo <3

 
Hahahaha. Jag glömmer den aldrig! Den röda sumo är min kompis Eleonora som är dvärg
och den blå sumo är min bekant Max. Haha så söt Eleonora är, som hoppar som en baby! :D
Jag och hela min klass kunde inte sluta skratta. Vi bara skrattade och skrattade när vi såg på xD

 
Jag (röd) mot Sofia A (blå). Jag vann så klart hela tre gånger!!!! xD

One Tree Hill 6x04 PROMO(2)!


Nathan vet nog tydligen om Skills och Deb nu xD

Dagens hottie.


Idag får supersnygga Jesse McCartney stå för dagens hottie! <3
Jag tror inte att han någonsin har stått för dagens hottie nån gång,
just därför förtjänar han den idag!

Dagens bild.


Gossip Girl gänget får stå för dagens bild idag! :D <3

Man ser för jävlig ut!

Ja, ni läste rätt!

Jag ser för jävlig ut. Fullt av äckliga finnar på hakan. Som jag lätt får trots att jag tvättar mitt ansikte varje morgon och kväll. Jag har försökt med alla produkter som finns - som jag fått tag på. MEN DET HJÄLPTE INTE HUR MYCKET JAG ÄN FÖRSÖKTE! Jag hatar hur jag ser ut. Jag hatar mitt utseende. Mitt utseende är nog det värsta som finns i hela världen. Jag har väldigt dåligt självtroende bara för det. Nu vet ni äntligen varför jag har dåligt självtroende. Det ÄR för att jag har jävla finnar. Varför finns akne egentligen??? Det har jag alltid undrat. Det gör väl ni också?

Ja, nu får man sluta klaga. Jag får ta och berätta hur jag hade det idag. Jag sjukanmälade mig inte trots att jag ville för att kunna vila ut mig. Men som jag sa igår, så är jag rädd att Britt skulle stämpla mig som skolkare. Därför kom jag till skolan ändå idag. Och så har jag dessutom ändå mått lite bättre. Det hände inget speciellt idag i skolan. Inga lektioner var inställade, trots att jag ville det. Haha. Men en dag kommer det. En dag. Kanske snart? Det kan jag tänka mig, hehe. Jag har bestämt mig idag att jag ska åka hem den 3 okt *inte min hemresedag men ändå* och den 9 okt *ja det är min hemresedag och så den 10:e är studiedag*. Den 26:e är egentligen min hemresedag, men så blir det ju inte. Jag ska ju till Stockholm den 28:e. Det är billigare att åka tåg från Örebro till Stockholm. Just därför! Det är därför jag ska åka hem den 3 okt istället för den 26:e. Hoppas ni förstår vad jag menar? Jodå, hela kvällen har jag bara slappnat av. Inget speciellt, faktiskt.

Nu ska jag gå och kika på något annat. God natt!

P.S Jag köpte äntligen till sist en aknekräm här alldeles nyss D.S

One Tree Hill 6x04 PROMO!

 
Fan vad jag hatar Carrie!!!

Prison Break 4x05 Sneak Peek Video.


Sara blir förföljd av den där elaka typen - Wyatt. Vilken tur hon har!

Prison Break 4x05 PROMO!


Sara blir förföljd! :O

Jaha...

...då är man sjuk igen. Jag har blivit förkyld. Jag hostar mycket då och då. Jag börjar få ont i halsen. Fan vad det suger att hosta, att ha ont i hals och att vara förkyld!

Sjuk.... det ordet hatar jag.


Jag som har tänkt att åka till café 019 för att vara med mina kompisar men så blev det inte. Jag ska stanna hemma istället och vila ut mig. Jag ska ta en tupplur snart. Jag hoppas verkligen att jag mår bättre imorgon. Om inte, så måste jag sjukanmäla mig igen. Min mentor Britt sa att om man är sjuk en gång i varje vecka så kommer hon att tvinga ta mig till sjuksköterska, för att kolla om jag talar sanning eller ej. Om att jag är sjuk. Det är jag rädd för. Jag har ju sjukanmälat mig i förra vecka och nu ska jag göra det igen imorgon. OM jag inte blir bättre!

Jag ska nog gå nu och ta en tupplur. För det behöver jag nu. Ha en trevlig kväll!


Nu är man i Örebro igen.

Jag kommer bara att uppdatera en gång idag, eftersom jag har egentligen ingen lust att skriva någonting idag än att skriva hur mycket jag saknar min familj.

Jag är tillbaka i Örebro idag efter att ha varit hemma hos min riktiga familj i Vaggeryd. Det är trist att lämna dom. Jag saknar dom och jag längtar alltid hem varenda dag. Nu kommer vi inte att träffas i en hel månad, för att den 26:e till 28:e september stannar jag kvar i Örebro trots att det är min hemresedag. Jag ska ju till Stockholm med mina kompisar den 28:e. Den helgen ska min mamma ha sin födelsedagsfest - jag har dåligt samvete för att jag inte kommer att vara med. Min mamma borde ha berättat för mig innan, för då hade jag säkert väljat att åka hem istället för att åka till Stockholm. Men det är försent, eftersom jag och mina kompisar hade bestämt det innan. Men jag ska så klart köpa en present till mamma att ta med hem på min nästa hemresedag. Det lovar jag. Hon är ju trots allt min mamma som jag älskar jättemycket. Hon är världens bästa mamma!

Just nu sitter jag vid datorn och surfar runt. Jag ska snart gå. God natt!

Stockholm.

Det blir äntligen av att åka till vackra Stockholm den 28 september med några kompisar! Jag var där sist för lite över 10 år sedan. Det är ofattbart att jag ska¨åka dit den 28:e! ;)


08-09-11.


Idag är det 7 år sedan detta hände...!
( jag var då 10 år gammal )

Jag är sjuk idag.

Hej. Zzzz, jag är sjuk idag! *Urk!* Fan vad det suger att vara sjuk. Jag har ganska ont i hals och jag har hostat nästan hela natten. Det är antingen Lotta eller Sofia A som har smittat mig, haha.

Jag har sjukanmälat mig till skolan idag. Jag skickade ett sms till alla lärare jag skulle ha idag. Men jag fick veta av Sofia A att vår mentor Britt hade skrivit mig som skolkare idag, för att hon varken hade fått mitt sms fast jag hade skickat ett sms till henne. Hur kunde hon vara så jävla korkad!? Jävla kärring! Om jag ska till skolan imorgon, så ska jag fanimig skälla ut henne. Jag ska säga hur jävla korkad hon är! :@ OM JAG VÅGAR! Jag är rätt förbannad nu. Hur kunde Britt göra så här mot mig!? Hur kunde hon inte tro på Sofia A när hon sa att jag var sjuk? Så jävla korkat!

Jag ångrar att jag skrev igår att jag skulle ta en bloggpaus. Jag sa bara så, för att jag saknade ord igår. Men just nu har jag ju något att skriva om! Om att jag är sjuk och om hur korkad Britt är. Haha.

Nu ska jag gå och duscha. God natt! Det kanske är tidigt att säga det men man vet ju aldrig om jag ska sitta vid datorn igen sen eller ej!

En lista.

1. Jag är en stolt svensk utan att vara rasist.
2. Jag är född med dvärg-generationen i mig.
3. Jag har tre syskon varav en är flicka och två är pojkar.
4. Jag är nästan aldrig sjuk nuförtiden, förutom idag. Urk!
5. Jag tycker att jag är ful. Det är ju sant. Det är nog därför jag aldrig haft en riktig pojkvän.
6. Jag har upplevt en nära-död-upplevelse när jag var ca ett år gammal.
7. Min första kyss var när jag var 6½ år gammal. Med vem, vill jag nog inte säga!
8. Jag umgås hellre med olika människor än en och samma i flera år.
9. Jag är ganska lik Peyton Sawyer - en av underbara karaktärer i One Tree Hill.
10. Jag har aldrig träffat en kändis i hela mitt liv. Det ska bli en förändring på det, för min största dröm är att träffa en kändis en vacker dag. Särskilt de gängerna i One Tree Hill, Prison Break, Desperate Housewives och Gossip Girl. Det är min dröm.
11. Jag hatar mitt hår. Jag har provat många olika frisyrer men jag har aldrig varit så särskilt nöjd. Varför vet jag inte. Det kanske är därför mitt självtroende är väldigt dåligt?
12. Jag är ganska proffs på att komma ihåg filmtitlar och skådespelares namn.
13. Jag har alltid älskat djur. Sanningen är att jag inte klarar mig utan ett djur i mitt liv.
14. Jag föddes hörande men jag blev döv efter några månader. Jag fick vara på sjukhuset för att begå en operation, för att få tillbaka min hörsel. Men det gick inte, så jag förblev döv. Men ärligt talat, så bryr jag mig inte. Jag är stolt över att vara döv. Och jag skäms inte över det!
15. Jag känner mig ofta utanför min familj när jag är med dom. Jag känner mig nästan aldrig utanför när jag är med mina vänner. Det är då jag alltid är glad.
16. Detta är mitt favoritnummer. Jag vet inte själv varför. Det bara är så, haha.
17. Jag har inte kommit över Axess död trots att han dog för ett år, en månad och några dagar sedan. Jag hade haft honom i 9½ år jämfört med andra hundar jag hade som bara levde i cirka tre år. Det är ofattbart att han är död nu. Det känns fortfarande så tomt utan honom.

Prison Break 4x04 PROMO!


Fan, Sara är förföljd!!! Hoppas att den här gången blir hon inte fångad :S

One Tree Hill 6x03 PROMO!


Så sorgligt! :(

Jag tar nog en paus.

Jag ska nog ta en liten bloggpaus från och med nu.
Jag saknar ord ju.

Prison Break säsong 4 Opening Credits.


Så fantastiskt! Jag älskar MiSa-scenen <3

One Tree Hill 6x03 PROMO!


Titta, så ledsen Jamie ser ut i början av promon! Stackars honom!
Jag fattar inte att Q är.... död!

Såå sorgligt!!! :'(

Elevråd.

Jag har blivit medlem i virginskaskolans elevråd idag för Tinas (Lottas storasyster) skull och delvis för min egen skull också! :P

One Tree Hill 5x09 - For tonight you're only here to know.


One Tree Hill 5x09:
For tonight you're only here to know.
Haha, det avsnittet är grymt bra! Haley, Brooke, Peyton, Lindsey och Mia blev inlåsta i bibblan. Såå roligt!!! Jag bara skrattade och skrattade. Men det hände också att jag blev ledsen då och då när Peyton och Lindsey bråkade. Om Lucas och allt annat osv. Att de inte gillade varandra och så. Och jag grät nästan när Lindsey berättade om sin pappa för Peyton. Det var så sorgligt! Skönt att det löste sig till sist mellan Peyton och Lindsey i slutet. Och jag blev så glad när jag såg Tim. Det är längesen han var med i OTH, han var med sist i säsong 2. Nu är det säsong 5. Vad snabbt tiden går! Han kom med pizza som tjejerna beställde från internet för att kunna komma ut från bibblan. Haha, när dörren var på väg att stängas började Brooke springa för att stoppa det men Tim kramade henne för han trodde att hon sprang för att krama honom. Men egentligen inte, haha! Jag skrattade så. Och det är coolt att Tim är gift med Bevin. Och att de har en son ihop som heter Nathan. Nathans och Haleys son James var så jävla söt idag båda på basketplanen och i omklädningsrummet! Jag önskar att han vore min son. All right? Jag gillar verkligen Quentin och James ihop! OCH jag hatar Carrie!!! Jag längtar tills nästa avsnitt trots att jag har redan sett det! :P

Zac och Vanessa...

...kommer till Stockholm för att vara på HSM 3 premiären! På kanal5 hemsida står det att vi som ska till Stockholm ska hålla ögonen öppna den 28:e och 29:e september! :D

Eller vinn en träff med Zac och Vanessa! Klicka här för att tävla!

Film - Wimbledon.


Idag såg jag på Wimbledon med Paul Bettany och Kirsten Dunst
i huvudrollerna som Peter Colt och Lizzie Bradbury.

Handling:
Lizzie Bradbury är tennisvärldens nya stärnskott. Fokuserad och fullständigt hänsynslös mot sina konkurrenter har hon på kort tid blivit medias favorit. Nu lanseras hon som vinnare av Wimbledon trots att hon aldrig tidigare ställt upp i den anrika turneringen. En som däremot spelat i Wimbledon åtskilliga gånger är britten Peter Colt. Han var en tidigare rankad som 11 i världen, men har nu halkat ner till nummer 119. För Colt är årets Wimbledon hans sista tennisturnering. Efter det planerar han att dra sig tillbaka och då försörja sig som tennisinstruktör. Men efter möte mellan Lizzie och Peter blir ingenting som någon av dem tänkt sig. Peter Colt börjar plötsligt vinna sina matcher, medan Lizzie uppvisar blottor i sin förut så kaxiga fasad...



Kommenter:
Den är en bra film. Riktigt söt också. Paul och Kirsten är båda bra skådisar men de är inte två av av de värsta favoriterna direkt. Men som sagt så är de två bra skådisar. Tennis är bland en av den roligaste sporterna. Eller inte, jag själv hatar sport. Men just den här filmen är det okej att titta på tennis eftersom det är bara EN film, inte en riktigt match haha. Samma sak om de andra filmer säger jag det här.... jag är inte bra på att kommentera. Så det är allt jag kan skriva om denna filmen. Bra och söt film. Och denna rekommenderas!

Betyg:
5 av 5.

Trailer:
http://www.youtube.com/watch?v=CjOEtOErJVY

Film - Red Eye.


Sedan såg jag på Red Eye med Cillian Murphy och Rachel McAdams
i huvudrollerna som Jackson Rippner och Lisa Reisert.

Handling:
I väntan på ett försenat flyg träffar Lisa den charmiga främlingen Jackson. Tillsammans får de tiden att gå tills planet äntligen ska lyfta. Av en slump visar det sig att Lisa och Jackson sitter bredvid varandra på planet. Men så snart planet lyft visar Jackson en annan sida. Hans plan är att utöva utpressning på en rik affärsman, med hjälp av Lisa, och med hennes far som gisslan...



Kommenter:
Den är en jättebra och spänning film. Båda Cillian och Rachel gjorde två riktiga bra roller i denna filmen. Rachel är nämligen en av mina favoritskådisar, hon är en verkligen bra och fin skådis. Det finns inte så mycket att skriva om denna filmen. Jag är ju inte direkt så bra på att kommentera, haha. Men jag kan iallafall skriva att jag älskar denna filmen mycket. Så bra och samtidigt spänning. Det är tack vare Rachel McAdams. Hon gjorde hela filmen så bra. Filmen rekommenderas!

Betyg:
5 av 5.

Trailer:
http://www.youtube.com/watch?v=TAFDHyH8buQ

Film - Ghost Ship.


Idag såg jag på Ghost Ship med Julianna Margulies i huvudrollen som Maureen Epps.

Handling:
Besättningen ombord på ett räddningsfartyg, som befinner sig långt ute på Barents hav, gör en fasansfull upptäckt, nämligen resterna av en stor passagerarbåt, som förliste för mer än 40 år sedan. När räddningspersonalen väl lyckas ta sig ombord på fartyget, konfronteras man med dess kusliga förflutna och tvingas kämpa för sina liv...



Kommenter:
En jättebra och riktigt läskig film! En av tidernas bästa skräckfilmerna faktiskt. Det finns inte så mycket att skriva om den, jag vill bara skriva att jag tycker mycket om denna filmen. En perfekt skräckfilm. Och det finns vissa scener som är de äckligaste scenerna jag någonsin sett! Julianna Margulies är en bra skådis, faktiskt. Hon gjorde en riktigt bra roll i denna filmen. Denna rekommenderas!

Betyg:
4,5 av 5.

Trailer:
http://www.youtube.com/watch?v=wbXcJC_fiLs

Sarah Wayne Callies.

"Went's a good friend. It's really great thing. It's really wonderful to go to work and have a leading man be someone I like and trust. Yeah, he's easy on the eyes!".

Sarah Wayne Callies sa det om Wentworth Miller i en intervju :D

Prison Break 4x04 - Safe and Sound.



Jag är arg.

Jag är arg på mig själv. Verkligen arg. Jag borde inte ha klippt mig på juni i år. Hade jag inte klippt mig så hade jag mitt långa hår nu, som jag älskade. Jag ser bättre ut i långa hår, ärligt talat.

Men det är försent nu, för att jag har rätt kort hår. Det lär ta ett halvår eller ett år för mitt hår att bli lika långt som innan jag klippte mig. Förr växte mitt hår alltid väldigt snabbt men den här gången växer mitt hår nu så väldigt långsamt.

När jag klippte mig så förlorade jag ungefär 15-20 cm av mitt hår.

Jag ångrar mig verkligen att jag klippte mig. Just nu funderar jag på att skaffa löshår.


One Tree Hill 6x01 - Lucas och Peyton på flygplatsen.

 
Den sötaste scenen ever!!! :D <3

One Tree Hill 6x01 - Brooke blir misshandlad.


Stackars, stackars Brooke!!! :O

Prison Break 4x01 - Michael och Sara återförenas :D <3

Åååh, jag älskar den scenen. Sötaste ever! :D <3

One Tree Hill 6x02 PROMO!


Spänning! :D

Prison Break 4x03 PROMO!


Spännande! :D

Dagens hottie.


Idag får Cam Gigandet stå för dagens hottie!
Han är rätt snygg :D <3

Dagens bild.


Idag får Amaury Nolasco och Sarah Wayne Callies stå för dagens bild!
Dom spelar Sucre och Sara i Prison Break. De skulle vara ett sött par.
Men jag vill hellre se Sarah med Wentworth (och så Sara med Michael i PB).

Igår hände en rolig grej på tåget.

Nu måste jag bara berätta om en rolig grej som hände på tåget igår. Det är nog det roligaste som någonsin hänt i mitt liv.

Jag, Sofia och Linda skulle åka tåget från Falköping kl 17:10 och tåget var fullt som fan. Det fanns inte en enda obokade plats till oss. Så vi tvingades sitta i café. Om vi skulle det så måste vi typ köpa något så att vi skulle kunna sitta kvar. Sofia köpte en flaska pucko till mig, för att jag var sugen på det. En annan tjej som heter Iman var också med oss. Vi satt och pratade. Efter ett tag märkte Iman att två killar glodde som fan på oss. De såg ut att vara i 18-20 ålder och de drack öl. Den ena var ganska söt och den andra var inte direkt så söt. Då sa Iman till dom på teckenspråk:
- Är ni två apor som dricker öl? Glo inte på oss. Något sånt. Jag bara satt och skrattade. Det var dumt, jag vet. Men man får vara barnslig någon gång ibland. Då höll de killarna upp tummarna åt Iman som blev irriterad och höll sin tumme ner åt dom. De killarna fortsatte att hålla upp tummarna åt Iman. Hahaha, jag bara skrattade och skrattade.
- Är ni apor?, tecknade Iman. Då såg vi att de killarna pratade något om oss, för de skrattade åt oss. Och vi skrattade också åt dom för att de var så lustiga innan. De fortsatte att glo på oss. Så jag bestämde mig för att hämnas. Jag satt och glodde som fan på dom. De såg ganska paffa ut och det såg ut som om de inte kunde glo på oss igen. Iman, Sofia och Linda skrattade åt mig. De tyckte jag var lustig bara för att jag hämnade. Efter ett tag började killarna igen glo på oss. Iman fick en idé.
- Varför inte kan jag ha på mig min solglasögon? Då kan jag glo på dom. De kommer typ inte att veta om jag glor på dom eller ej, tecknade hon. Så hon tog på sig sin solglasögon. Och gissa vad hände!? Den ganska söta killen tog den andras solglasögon och satt på sig den. Han härmade Iman, haha. Han visste att Iman tog på sig solglasögon för att de skulle slippa veta om hon glodde på dom eller ej. Därför härmade han och glodde tillbaka på oss. Vi bara skrattade och skrattade. Det var sååå roligt!!!! Till sist hoppade killarna av i Örebro Södra. Jag hoppas att vi möts igen en vacker dag. För då kan vi reta dom igen, haha.

Det där måste jag, Sofia, Linda och Iman göra om en vacker dag. En dag när vi möts igen xD

RSS 2.0