Jag saknar dig.

Du anar inte hur mycket jag saknar dig! Det känns som om vi har tappat kontakt. Vi hör sällan av oss till varandra. Jag vill inte att det ska vara så här! Det kan det inte alls vara! Jag vill verkligen för det mesta vricka tillbaka klockan till den tiden då vi jämt var tillsammans. Vi kunde alltid göra en massa roliga saker eller hitta på en massa galna saker ihop. Jag har många roliga, galna och värda minnen med dig som jag aldrig kommer att glömma! De minnerna kommer jag att ta med mig till graven, det kan jag lova dig. Jag kan prata om precis vad som helst med dig för att jag litar på dig till 100%. Jag önskar att vi vore systrar på riktigt, det gör jag verkligen. Men en sak är riktigt säker - jag ser dig ändå som min riktiga syster! Du är den bästa bästisen och systern man kan ha! Tack än en gång för allt du gjort för mig. Tack för alla gånger du stödje mig. Tack för alla minnen vi skapade ihop. Tack för alla gamla tider med dig. Du stödjer mig alltid vad det än handlar om. Du hjälper mig alltid. Du är alltid snäll mot alla - det är det bästa med dig. Vad jag har förstått är att du är en människa med ett stort hjärta!


Vi kommer alltid att vara bästisar och systrar!
Jag älskar dig! <3

Är du bloggberoende?

Kryssa av de påståenden som du känner att passar in på dig!

( ) Jag blir rastlös av att inte ha tillgång till Internet.
(x) Jag har drömt om min blogg.
(x) Jag har drömt om någon annans blogg.
(x) Jag har drömt om en annan bloggare som jag inte känner IRL.
(x) Jag älskar att prata om min blogg.
(x) Jag spenderar fler än 1 timmes aktiv tid till att blogga/läsa bloggar.
(x) Det första jag gör på morgonen är kollar bloggen.
(x) Det sista jag gör på kvällen är kollar bloggen.
(x) Jag bloggar fler än 3 gånger om dagen.
( ) Jag får dåligt samvete om jag inte bloggar.
( ) När jag shoppar tänker jag på hur jag ska fota plaggen och visa dom på bloggen.
(x) Jag berättar för mycket på bloggen ibland.

( ) Jag kommer ibland försent till saker pga att jag bloggar.
(x) Jag läser minst 20 andra bloggar mer eller mindre regelbundet.
(x)  Jag har träffat någon som jag lärt känna via bloggen IRL.
( )  Jag har minst fem personer på msn som jag träffat via bloggen.


0-2 kryss: Det är nog relativt lugnt i ditt fall. Du klarar av att leva ett liv utan bloggen och du lider inte psykiskt av att inte kunna kolla bloggen 10 gånger om dagen.


2-11 kryss: Jadu, det här börjar se lite illa ut. Du är helt klart på god väg att utveckla ett bloggberoende.. Passar du dig inte så kommer du snart att finnas med på mest- aktiva listan och bonda med Engla, IZZA och dom andra toppbloggerskorna.


11-16 kryss: Hoppsan, här har vi ett solklart exempel av bloggberoende. Du försummar dina dagliga plikter till förmån för bloggandet. Du tänker på bloggen och olika bloggerskorna ofta och är socialt obekväm i miljöer där det inte finns tillgång till Internet. Kanske det vore en idé att ta en bloggfri helg och ägna dig åt sunda saker som vänner och uteliv?

11 kryss. Är detta slutet? :)

Dagens visdom.

Få är de som ser med sina egna ögon och känner med sina egna hjärtan.

Film - Wicker Park.


Idag såg jag på Wicker park med Josh Harnett och Rosa Byrne
i huvudrollerna som Matthew och Alex.

Handling:
Matthew och Lisa är oskiljaktiga. Deras passionerade kärlek går inte att ta miste på. Men så plötsligt försvinner hon - lämnar honom utan ett ord - och Matthews värld rasar samman. Nu, två år senare, har Matthew börjat komma över den värsta saknaden. Men när han plötsligt får vad han tror är en skymt av henne i folkvimlet är det som att han blivit träffad av blixten - han måste få se henne. Efter ett intensivt letande hittar han henne. Tror han. För när smärtan och begäret blir för stort kan den förvränga dina sinnesbilder...

Kommenter:
Den är inte vad jag förväntade mig. Den är nämligen bättre än det jag förväntade mig. Josh Hartnett spelade rollen Matthew verkligen bra. Rosa Byrne var också bra. Och till och med Diane Kruger, som spelade rollen Lisa, var också bra. Jag måste faktiskt säga att denna är en av de bästa kärlekfilmerna jag sett, haha. Slutet är annorlunda men jättebra och ja... det slutade lyckligt! Denna filmen rekommenderas!

Betyg:
5 av 5.

Trailer:
http://www.youtube.com/watch?v=v0K098Rq2sA

Film - Sleepy Hollow.


Idag såg jag på Sleepy Hollow med Johnny Depp och Christina Ricci
i huvudrollerna som Ichabod Crane och Katrina van Tassel.

Handling:
I de mörka skogarna i närheten av den lilla byn Sleepy Hollow sägs det finnas en huvudlös riddare. Denne riddare rider ut nattetid och de som hamnar i hans väg förlorar sitt eget huvud. Ichabod Crane måste visa sitt mod för att imponera på den vackra Katrina van Tassel. Att visa sitt mod innebär här att han ska rida genom den mörka skogen trots att flera huvudlösa lik påträffats i området...

Kommenter:
Den är så jävla bra, enligt mig! Tim Burtons filmer är alltid bäst. Johnny Depp är alltid bäst! Denna filmen har en bra historia. Ni måste se på den om ni inte redan har gjort det. Denna rekommenderas!

Betyg:
5 av 5.

Trailer:
http://www.youtube.com/watch?v=nYHt8SdUj-U

Film - Mirrors.


Nyss såg jag på Mirrors med Kiefer Sutherland
i huvudrollen som Ben Carson.

Handling:
Ben Carson har sett bättre dagar. Det har gått ett knappt år sedan han avskedades från New York-polisen efter att ha vådaskjutit en annan civilpolis. Olyckan har inte bara kostat honom jobbet. Han har också blivit aggressiv och börjat dricka allt hårdare, vilket gör att hans fru och barn distanserar sig allt mer från honom. Han är hänvisad till soffan hos sin syster i Queens. I ett desperat försök att lappa ihop sitt liv och återförena sin familj tar Carson ett jobb som nattvakt vid de förkolnade ruinerna efter varuhuset Mayflower. Det som en gång i tiden var en symbol för flärd och framgång vittrar nu bort i mörkret som ett spökskepp, förstört av en massiv eldsvåda som skördade åtskilliga dödsoffer. Medan Carson patrullerar bland de ödsliga resterna av varuhuset börjar han märka att det är något olycksbådande med de svulstiga speglarna som suttit på Mayflowers väggar. I de gigantiska, glänsande spegelglasen ser Carson bilder som är så hemska att de gör honom paralyserad. Speglarna visar inte bara upp kusliga bilder från det förgångna - de verkar också kunna påverka och styra verkligheten. När Carson ser sin egen spegelbild torteras upplever han samtidigt de fysiska effekterna av visionerna. Plötsligt tvingas han slåss både mot sina personliga demoner och de som stulit hans spegelbild...

Kommenter:
Den är så jävla bra och spännande! En av de bästa filmerna jag sett! Kiefer Sutherland spelade rollen Ben Carson jättebra faktiskt. Jag älskar allt med denna filmen, ärligt talat. Vissa scener visade mycket blod. Jag tål verkligen inte att se blod i filmer, de ser alltid så äkta ut. Enligt mig iallafall. Denna filmen rekommenderas faktiskt!

Betyg:
5 av 5.

Trailer:
http://www.youtube.com/watch?v=O92QxxgeCO8

Film - Inside.


Nyss såg jag på Inside med Alysson Paradis och Beatrice Dalle
i huvudrollerna som Sarah och kvinnan.

Handling:
Efter en bilolycka som dödar hennes make lämnas Sarah ensam och gravid. Hon försöker hantera sin sorg, men börjar se en mörk och mystisk kvinna som hon tror förföljer henne. Är hon verklig eller bara ett fantasifoster? Olyckligtvis visar det sig att hon är väldigt verklig när hon en kväll dyker upp på Sarahs tröskel. Kvinnan vill ha något från henne. Något som finns inuti henne...

Kommenter:
Den är den värsta, äckligaste filmen jag någonsin har sett i mitt liv! Så jävla mycket blod och en massa äckliga scener. Särskilt i slutet. Jag tänker verkligen inte berätta om det för att tanken på slutet får mig bara att må jävla illa. Jag ska aldrig mer titta på den! Aaaaaaldrig! Jag varnar er för mycket hemska scener. Denna filmen rekommenderas inte för känsliga personer. Verkligen inte!!! Den är inget för känsliga personer. Nu får ni avgöra själv om ni vill se den eller ej.

Betyg:
3,5 av 5.

Trailer:
Ingen trailer tyvärr.

Jag hatar spindlar!!!

Hej!

Idag var jag i älskade Jönköping med min familj utom min pappa som då jobbade.

Mina bröder Stoffe och Jocke var på "Cafe" och åkte skateboard. Fan vad typiskt!
Jag, min mamma och min syster Alex var först i stan, sen på "Ikea" och sedan far vi till "A6 center". Den bästa som finns, enligt mig. I stan köpte jag en svart mjukisbyxa på "Intersport". I "A6 center" köpte jag äntligen ett par skor till sist på "Sko punkt" eller vad det fan hette nu igen, som jag hade dröjt med minst två månader nu.

Innan jag, mamma och Alex far till "Ikea" lämnade vi Zeke hos en kvinna på hennes butrik "Framtassan". Hon skulle trimma Zeke. "Idag är dagen Zeke blir ful igen" var det första jag tänkte. Inget illa menat, Zeke! Jag älskar dig ändå även om du är söt eller ful. Innan jag gick in gick jag till "Zoo" för att jag ville kolla på smådjur som kaniner, marsvin, möss, råttor osv. Men jag hamnade på "ormar-spindlar-grodor" istället. Jag fick gåshud som fan när jag tittade på en äcklig spindel med päls. Den satt stilla som fan. Den stirrade på mig och sedan blinkade den plötsligt åt mig! Jag lovar att jag inte ljuger för jag såg det med mina egna ögon! Nej jag tror nog att den aldrig gjorde det. Jag hallunicerade säkert bara, haha. Jag bestämde mig för att inte fortsätta titta på den. Tänk om den skulle plötsligt röra på sig och skrämma livet ur mig? Haha... Jag såg två enorma paddor, de satt också stilla som fan. Sedan såg jag också fem ormar. En av dom stirrade på mig, haha. Jag bestämde mig för att sticka. Hela den grejen med spindlar skrämde mig, haha. Så jag gick ut och gick till "Framtassan" för att möta mamma och Alex där.

När vi snart skulle åka hem så hämtade vi Stoffe och Jocke och sedan åkte vi till "Media markt" för att min syster skulle lämna sin kamera att bli lagrad. Jag passade på och kolla på alla systemkameror som fanns. Jag testade att ta bilder med alla. Mina ögon fastnade på Canon D50 helt klart. Jag tittade på prislappen och det stod lite över 4000 kronor. Bra pris jämört med alla andra som kostar över 6000 kronor. Den ska jag fanimig köpa snart, kanske redan på julen! Men då måste jag kämpa hårt med att spara pengar. Men det kommer inte att bli så lätt med tanke på att jag är mer slösare typen, haha. Men som sagt så ska jag kämpa hårt som fan för att spara pengar!

Sedan åkte vi till "MC Donald's" för att beställa mat till oss. Sedan åkte vi raka vägen hem.

Jag ska snart gå och titta på "Inside" och "Mirrors" som jag laddade ned igår.
Vad fan spännande! Jag har, ärligt talat, länge velat se på dom båda!

God kväll!

Gossip Girl 2x08 Nate & Jenny :D


Äääääääääääntligen!!!!!!! :D

Vs.


Haley James Scott vs Brooke Davis

Vem av dom är snyggast i One Tree Hills sjätte säsongen?


One Tree Hill 6x09 PROMO!

 
Nej! Vad fan gör Peyton!? Kysser hon en annan kille när hon har Lucas!? :/
Hahahahahaha, Owen och Brooke! Det kommer bli en rolig scen! :D

Det är populärt.

Jag ser att "VS" är typ den populäraste kategorien bland ungdomarnas blogg. Så jag tänker köra med det också!

One Tree Hill 6x08 Nathan & Jamie.


Hahahahahahaa jag diggar Nathan i slutet när han försöker dansa! xD

High School Musical 2 Gag Reel.


Det är High School Musical 2 Gag Reel! Hahahaha :D

Sara Tancredi 'In This Life'.


Vilken fantastisk video, säger jag bara!!!! :D <3
Jag hittade den på YouTube och jag förälskade mig direkt i den! :P

Dagens hottie.


Idag får Wentworth Miller stå för dagens hottie! <3
Han har allt som gör honom till en het kille! <3<3

Dagens bild.


Bara för att Sarah Wayne Callies är vacker
så får hon stå för dagens bild idag!

Örebro suger!

Hej!

Jag ser att jag har börjat bli sämre på att uppdatera! Det är bara att jag har mycket att göra när jag är i Örebro. Eller egentligen inte, jag glömmer faktiskt nästan hela tiden bort min blogg när jag är i Örebro. Det hatar jag. Jag har ganska dåligt samvete för det. Vet ni vad? Svaret är ja. Ni har rätt - Örebro suger! Jag saknar verkligen tillbaka till Vänersborg. Jag trivs där bättre än i Örebro, ärligt talat. Jag menar.... ja jag trivs jättebra i Örebro. Jag menar bara att jag trivs bättre i Vänersborg. Vänersborg kommer alltid att finnas i mitt hjärta! <3<3


Idag var jag i skolan bara en timme. Vi började kl 09:30 och fick sluta kl 10:30 istället för kl 11:30. Jävla onödigt ju! Det är så här att jag och min klass fick veta av vår mentor Britt igår att vår lärare Kenneth hade varit på sjukhuset för att han hade fått någon "bubbla" på halsen vilket betydde att sista lektionen idag (12:30 - 14:20) skulle bli inställd. Så vi skulle bara ha den första lektionen som egentligen skulle vara till kl 11:30 men så blev det inte alls. Vi fick sluta kl 10:30 istället som jag sa. Därför att MAC-datorerna var cpiga. Vi kunde inte ens spara vårt arbete. Så lärarna var snälla och lät oss sluta kl 10:30 istället för 11:30. De tyckte det vore onödigt att fortsätta jobba när vi inte kunde spara vårt arbete. Det var snällt av dom. Men jävla onödigt ändå! De skulle ha smsat oss innan. Då hade jag nog fortfarande sovit ändå fram till kl 12:30 typ, haha.

Det tar 10 minuter att gå från virginskaskolan till våghustorget där min busshållplats är. Min buss skulle komma om fem minuter då vi precis slutade. Jag fick kämpa som fan att få mig till våghustorget innan min buss skulle komma. Jag hade ren tur!!! För när jag var framme vid min busshållplats så kom PRECIS min buss. Vilken jävla tur jag hade! Puh!

När jag var hemma så satte jag mig vid datorn direkt. Jag skulle sova men det gjorde jag aldrig. Jag laddade ned Prison Break senaste avsnitt - 4x08 The Price. Fan vad grymt bra avsnittet var! Go Sara, säger jag bara!!!! :D

Jag såg också på Hitta Nemo. Jag bara liksom älskar den! Fan vad filmen kan få mig att gråta floder! Haha.

Nu ska jag gå. God natt!


Prison Break 4x01: Scylla.


Prison Break 4x01:
Scylla.

Handling:
Michael har spårat Gretchen/Susan, Whistler och Mahone till Los Angeles. I Sona råder kaos efter att T-Bag, Bellick och Sucre försvunnit. Lincoln och LJ fortsätter att gömma sig hos Sofia.

Kommenter:
Jag är sååååååååååå glad att Sara äntligen är tillbaka! Jag har saknat henne mycket. Hon är ju min favorit i Prison Break. Michaels och Saras kärlek är sann! Jag älskar alla scener med dom i det här avsnittet, särskilt den scenen då de mötte varandra igen och Michael bara tog Sara till sig och kramade henne länge. Sjukt sött är det!

Fan vad jag hatar Wyatt, den jävla negern! Han är nämligen en ny karaktär. Han sköt Whistler i huvudet, då han precis hade berättat för Michael om Sara och om Scylla (som har med Firman att göra).

Lincoln, Sofia och LJ i Panama... De såg verkligen ut som en lycklig familj. Det var härligt och riktigt sött! Synd att det slutade med att Lincoln blev fången av polisen då han precis dödade en från Firman. Sofia och LJ var tvungna att fly.

Sucre fick träffa sin nyfödda dotter på sjukhuset. Hans flickvän Maricruz har döpt dottern till Lilah Maria Sucre efter Sucre. Jag måste säga att Lilah var sjukt söt!

Stackars Mahone! Wyatt dödade hans femåriga son Cameron och hans fru Pam. Stackare, stackare, stackare!

Vad fan bra att Don Self ska hjälpa Michael, Lincoln, Sucre, Bellick, Mahone och Sara att förgöra Firman. Don lovar att om de har lyckat förgöra Firman så skulle de slippa fängelse för alltid. Fan vad bra! Jag älskar Don, tur att han finns!

Michaels tatuering är inte kvar längre. Den togs bort med Michaels vilja. Han fick plågas för det. Synd, tatueringen var rätt fin på honom faktiskt, haha!

Betyg:
5 av 5.

Promo:

http://www.youtube.com/watch?v=V8enmuxOscM&feature=related


Prison Break 4x09 SNEAK PEEK!

 
Sucre och Michael. Snälla du får inte dö, Michael! :'(

Prison Break 4x09 PROMO!


Nej, nej, nej! Jag ser en kista i promon. Michael, du får inte dö!!!! :'(

Måste vi VARA perfekta?

Jag har alltid undrat varför vi måste vara snygga? Jag ser att utseendet är det enda alla tänker på i första hand. Jag undrar varför? Varför hellre sminkad än osminkad? Varför? Varför inte "hellre lycklig än snygg"? Jag vill ha ett svar på det men jag kommer nog aldrig att få ett svar. Min tanke är... Det är väl bäst att vara den man är än att vara den man inte alls är. Eller hur?

Ärligt talat, så vill jag bara skrika ut den meningen:
HELLRE LYCKLIG ÄN SNYGG!


Jag vill bara OFF nu!!!

För första gången så vill jag bara.... OFF!

Jag gjorde fan bort mig i bussen hem idag! Det är för andra gången nu detta hände (i onsdags i förra veckan) fast ännu mer pinsammare idag. När jag skulle hoppa av min busshållplats så tryckte jag på "stopp" men det fungerade inte. Jag skulle gå och trycka på annan "stopp" en bit fram, då plötsligt en kille tryckte det åt mig. Han log åt mig och jag bara stod där röd i ansiktet som en tomat och log tillbaka. Jag gick snabbt från "stolen" jag satt på och insåg fort att jag gick ifrån alldeles för tidigt. Så jag skulle sitta mig på en annan men den var sönder så jag ramlade nästan nerför trappan, alltså i bussen, men jag lyckades ta i stolpen och jag räddade mig själv. Några i bussen skrattade åt mig och jag gick snabbt av. Jag blev illröd i ansiktet som fan. Det var såååå pinsamt! Att jag bara vill off! Aldrig mer ska jag sitta bakom! Aldrig, aldrig mer! Det kan jag svära!

Jag gör lätt bort mig i storstäder som Stockholm, Göteborg, Örebro osv. Varför just jag!? Haha. Hoppas att jag inte möter dom, som jag åkte med i bussen hem idag, imorgon på morgonen! Det hoppas jag verkligen inte!

HOPPAS!

Film - How To Lose A Guy in 10 Days.


Idag såg jag äntligen på How To Lose A Guy in 10 Days med
Matthew McConaughey och Kate Hudson i huvudrollerna som Ben & Andie.

Handling:
Andie Anderson är skribent på den flashiga tjejtidningen Composure. När en av Andies medarbetare blir dumpad får chefen idén till Andies nästa artikel: "Hur du förlorar en kille på 10 dagar". Planen är att Andie ska träffa en kille och få honom att förälska sig i henne. När han väl är fast ska hon göra alla de klassiska misstagen som leder till att han dumpar henne...

Kommenter:
Den är så jävla rolig!!! Jag kunde inte ens sluta skratta! Den är en underbar, söt och rolig film faktiskt. Bättre än jag förväntade mig! Kate Hudson var väldigt duktig på att spela rollen som Andie. Matthew McConaughey var också duktig. Det finns inte mycket att skriva om denna filmen. Jag kan bara säga att jag helt enkelt bara älskar den! Jag kommer så klart att se den om och om igen. Kanske tusen gånger till? Jag rekommenderar den faktiskt!

Betyg:
5 av 5.

Trailer:
http://www.youtube.com/watch?v=qGMaRb4Z2OI&feature=related

Dagens hottie.


Idag får söta Jim Sturgess stå för dagens hottie!
Han är så jävla söt! :D <3

Dagens bild.


Idag får Sophia Bush stå för dagens bild!
Hon är riktigt vacker! :D

Tänker ni någonsin på era minnen?

Det gör jag alltid. Varje dag! Jag minns nästan allt från jag var två år gammal. Här ska jag nu skriva om några minnen som är guldvärda att minnas - iallafall för mig.

1.
Jag minns att mitt första tecken är "hund".
Jag minns hur exakt jag tecknade det ordet första gången.
Det hände då jag var cirka två år gammal, tror jag.

2.
Jag minns att när jag var cirka fyra-fem år gammal så gick jag till köket och tog fram en stor, svart sax. Jag smög sedan till vardagsrummet och jag gömde mig under ett bord. Och gissa vad hände? Jo, jag satt mig och började klippa mitt eget hår!!! Cirka fem cm. Jag gick sedan ifrån bordet och jag gömde all hår jag förlorade under dukat *Stavas det så? Jag börjar nog tyvärr få alzheimers* på bordet. Jag berättade sedan om detta för min syster Alexandra och jag visade henne det. Gissa vad sedan hände? Jo, hon skvallrade för mamma. Mamma blev förbannad som fan och skällde ut mig. Hahaha, jag blev så ledsen efteråt och jag skyllde på att det var Alexandras fel. Naturligtvis var det hennes fel, hon skvallrade ju. Men det var då. Nu är det glömt, eller inte - för jag minns det faktiskt fortfarande, haha. Förresten så tycker jag egentligen inte att det var Alexandras fel, utan mitt. Hon hade faktiskt rätt att skvallra för mamma när detta hände. Det är ju fel att klippa av sitt eget hår. Eller jo det är tillåtet, men man kan ju inte alltid lita på barnen när det gäller klippningen. Eller hur?

3.
Det finns en dag jag alltid kommer att minnas. Som ni bara måste få veta om. Det är så här att jag hade en newfoundlad hund som hette Bamse. Han var en väldigt busig och lekfull hund. Jag gungade ute då Bamse kom fram till mig. Jag slog vad om att han ville leka med mig, så jag slutade gunga. Jag försökte kasta en pinne åt honom om och om igen men han sprang inte ens iväg för att hämta den. Jag försökte om och om igen. Till sist gav jag upp. Jag började förstå att han inte alls ville leka. Jag gick för att gunga igen. Lite senare slutade jag gunga och skulle just springa till mamma. Bamse som fortfarande var kvar började plötsligt springa också. Gissa vad han jagade efter? MIG! Jag fattade då att han ville att jag skulle springa så att han skulle kunna jaga mig, som om jag vore en katt. Jag började springa och han jagade mig. Jag trodde att Bamse skulle tröttna efter ett tag men det gjorde han inte. Han fortsatte springa efter mig. Jag började bli lite rädd men samtidigt skrattandes. Vi sprang runt i säkert tio minuter. Sedan började jag tröttna att jag till sist ramlade omkull. Gissa vad hände? Jo, han gick över mig och började...tja ja...kissa på mig! Eller jag menar att han var på väg att kissa på mig då min farbror Magnus plötsligt kom snabbt för att rädda mig. Han lyckades rädda mig precis innan Bamse skulle börja kissa på mig. Jag hade världens tur, kan man säga! Haha, det är en minne jag alltid kommer att minnas!

Det räcker nog för idag med alla mina minnen.
Jag skriver mer om mina minnen en annan gång. Ha en god kväll!

One Tree Hill 6x08 Our Life Is Not A Movie Or Maybe.


Vad roligt att Owen är tillbaka! Jag är så glad, jag hoppas nämligen fortfarande på att Brooke och Owen ska bli ett par! Skönt att Brooke ser ut att må mycket bättre! Det ser ut som om vi har en ny karaktär som ska spelas av.... Austin Nicholas? Stämmer det? Det tror jag iallafall för han på bilden ser ut som Austin Nicholas! Det ser ut som om han är på Peyton. Hoppas inte det iallafall, för det alltid ska vara Leyton! Jag ser fram emot det här avsnittet! ;b

Prison Break 4x08 The Price.



Film - 21.


I onsdags såg jag äntligen på 21med Jim Sturgess och Kate Bosworth i huvudrollerna som Ben Campbell och Jill Taylor.

Handling:
Ben Campbell är snart klar på MIT i Boston och har för avsikt att läsa till läkare. Det kostar dock inte lite pengar, närmare bestämt står 300 000 dollar dollar mellan honom och hans framtida studier. Samtidigt blir han erbjuden av sin lärare Mickey Rosa att ingå i ett team av mattegenier som på helgerna åker till Las Vegas och tjänar stora pengar på att räkna kort. Eftersom Ben är en hyvens kille går han med på erbjudandet men vidhåller att han ska dra sig ut så fort han har pengar till studierna. Men mycket snart tappar han kontakten med sina nördiga vänner, förälskar sig i kollegan Jill och jagas av nitiske säkerhetsvakten Cole. Ja, hur ska detta gå?



Kommenter:
Den är skitbra! Helt klart en film jag kommer att se på om och om igen. Jim Sturgess... är någon man kommer att dregla på i filmen! Han är ju riktigt söt! Jag smälte direkt när jag såg honom första gången i filmen. "Han är så söt" var det första jag tänkte, haha! Jag kan inte beskriva hur mycket jag älskar denna filmen. Den är en helt enkelt jättebra och spänning film! Denna rekommenderas!

Betyg:
5 av 5.

Trailer:
http://www.youtube.com/watch?v=q-3-pWBT3MU

Zac och Vanessa.

 
Zac och Vanessa pratar om HSM-filmerna, sina liv osv.

 
Zac och Vanessa försöker prata svenska, haha.

 
Vanessa.

 
Zac.
 
 
Zac.

Prison Break 4x08 PROMO!


Fan, säger jag bara!
Michael & Sara - undrar vad det handlar om?
Sara & Gretchen - hur fan kommer det att gå!?
Vad spännande!

Film - Batman The Dark Knight.


Nyss såg jag på Batman - The Dark Knight med Christian Bale och
Heath Ledger i huvudrollerna som Bruce Wayne och Jokern.

Handling:
Med hjälp av polischef Jim Gordon och åklagare Harvey Dent åtar sig Batman att utrota den organiserade brottsligheten i Gotham för alltid. Tremannaväldet visar sig vara effektivt men de blir genast ett hett byte för det kriminella geniet Jokern som orsakar anarki i Gotham och tvingar Batman närmare gränsen mellan hjälte och brottsling...

Kommenter:
Helt enkelt - en jättebra film! Jag bara liksom älskar den! Den är den bästa Batman-filmen jag någonsin har tittat på. Jag kan fortfarande inte fatta att Heath är borta nu men jag måste säga att han gjorde ett jävligt bra jobb!!! Jokern är Heaths bästa roll hittills som någonsin gjorts, tycker jag. Jag är besatt av Jokern nu - bästa rollen ju i filmen. På vissa scener kan man se tydligt att det var Heath Ledger. Det känns bra och skönt att få se hans riktiga ansikte då och då (med smink på så klart) på vissa scener. Ni förstår, jag saknar honom fortfarande så fruktansvärt mycket. Han var ju en av mina största idoler. Denna filmen rekommenderas starkt då det var Heaths sista roll någonsin! Och också för att den är jättebra.

Betyg:
5 av 5.

Trailer:
Klicka här!


Just den här scenen spelades Jokern av Heath Ledger.
 Helt klart bästa rollen i filmen <3

Zac & Vanessa.


Haha, Zac och Vanessa försökte prata svenska när de var i Stockholm på besök.
Jag hör inte alls vad de säger på svenska i videon men skitsamma,
jag vet ändå att de var lustiga för att många säger det.

Kul att se hur det egentligen är svårt för amerikansker att prata svenska ^^

Vi har alla varit små en gång...


OTH-gänget som småttingar!

Jag känner inte ens igen Chad. Han såg ut som en annan människa.
Alltså innan hans näsoperation efter en fotbollskada.
James var - och är fortfarande snygg. På de bilderna såg han ut som om han vore 15-18 år!
Hilarie, Bethany och Sophia var tre riktiga söta ungar! 
Lee Norris...haha han såg rätt lustig ut! Men han var riktigt söt ändå!
Elisabeth Harnois var också söt! :D

Michael & Sara - Walk You Home.


Jag älskar denna videon som jag hittade på YouTube :P <3

RSS 2.0