Här är bilderna från inspelningen av fjärde säsongen!



Undrar vem den mannen är på den sista bilden? Kan det vara Roland som alltid gör misstag, den nya huvudrollen i Prison Breaks fjärde säsong?

Wentworth & Sarah på inspelningsplatsen i LA.

Jag längtar jättemycket efter Prison Break säsong 4 som börjar i Sverige på höst!
Här är några bilder på Wentworth Miller (Michael) och Sarah Wayne Callies (Sara) 
på inspelningsplatsen i Los Angeles! ^^

image220
image221

Dagens hottie.

image218
Idag får Justin Long stå för dagens hottie! Han är lite het men mest söt! ;)

Dagens bild.

image217
Idag får Bethany Joy Galeotti, som spelar Haley James i One Tree Hill, stå för
dagens bild! Hon är alltid vacker oavsett vad hon har på sig! :)

Film - Nära&kära.

image212
Igår såg jag på Nära & Kära eller Prime som den heter på engelska.

Handling:
Karriärkvinnan Rafi har som alla andra på Manhattan gått åratals i terapi. Och hennes psykolog, doktor Lisa Metzger, lyssnar varje vecka gladeligen till allt det som Rafi har att anförtro henne - inte minst när Rafi möter en 23-årig kille och återger alla pkanta detaljer ur deras vilda sexliv. Trots åldersskillnaden ger doktor Metzger förhållandet sitt helhjärtade stöd. Det vill säga - fram till den dag när det går upp för henne att det är hennes enda son, David, som är den unge älskaren!


Kommenter:
Uma Thurman var verkligen bra och duktig på att spela 37-åriga Rafi. Bryan Greenberg, som spelar Jake i One Tree Hill, var heller inte så fel som 23-årige David. Filmen är jättebra och spännande! Och så är den också en söt film! Slutet är inte riktigt som jag hoppades på! Jag rekommenderar den!

Betyg:
5 av 5.

Skådespelare:
Uma Thurman - Rafi Gardet 
Bryan Greenberg - David Bloomberg
Meryl Streep - Lisa Metzger
Jon Abrahams - Morris
Zak Orth - Randall
Annie Parisse - Katherine
Aubrey Dollar - Michelle
Jerry Adler - Sam
Doris Belack - Blanche
Ato Essandoh - Damien
Naomi Aborn - Dinah Bloomberg
John Rothman - Jack Bloomberg
Madhur Jaffrey - Rita
Mini Anden - Sue
Susie Kantar - Carla
M.fl.

För att se trailer - klicka här!

Ja!! Chuck och Blair!!! :D <3

 
Haha, så sött!!! :D


Äntligen kysser Chuck och Blair!! :D

Dagens hottie.

image211
Idag får Ed Westwick stå för dagens hottie!
Jag älskar hans magiska ögon och söta leende! :D <3

Dagens bild.

image210
Idag får Ashlee Simpsons stå för dagens bild!

Nya Beverly Hills 90210?

Det ryktas att det ska komma en ny tvserie som nämligen ska heta
"Beverly Hills 90210" men med nya huvudkaraktärer!

Här är vad det står på kanal 5 hemsida!

image209
Den nya bilden är definitivt ingen kopia av originalgänget från Beverly Hills 90210 - men bakom fasaden finns fortfarande en del likheter.
Den nya versionen kretsar kring karaktären Annie Mills (Shenae Grimes) och hennes familj som precis lämnat bonniga Kansas och flyttat närmare mormodern som bor i fashionabla Beverly Hills.
Lägg märke till att det senaste tillskottet, Jennie Garth, inte är representerad på bilden. Originalskådisen Kelly Taylor har än så länge bara en gästroll som syokonsulent i den nya serien.
Den godhjärtade pappa Harry flyttar tillbaks till 90210-distriktet efter flera år i St. Louis när hans alkoholiserade filmstjärne-mor behöver hjälp. Med sig har han frun Celia som snart får jobb som personlig tränare.
Huvudpersonerna lär ändå bli parets två sextonåringar Annie och Dixon och deras vänner och ovänner från high school... annars vore det ju ingen ungdomssåpa?

Annie är emo och konstnärlig men vill desperat platsa in bland de coola ungdomarna i Beverly Hills. Hennes adopterade bror Dixon är en supersmart bad boy med dåligt uppförande och inte en gnutta nördighet. Daphne Silver (släkt med Brian Austin Greens karaktär David Silver kanske?) är huvudperson i sin egen youtube-såpa och småkär i Dixon. Daphnes 24-årige bror Max Silver driver en biograf i Century City Mall och verkar ständigt leva på gränsen till nervsammanbrott. Navid Sharizi kommer från Mellanöstern, är politiskt intresserad och producerar skolans nyhetssändningar. Ethan Ward är en omtyckt sportnörd som blir dumpad av innegänget och får hänga med våra huvudpersoner istället. Naomi Bennett är Ethans superheta och snuskigt rika flickvän. Till synes en brat, men med tiden kommer hennes djupare sidor fram.

Piloten väntar ännu på att spelas in men allt tyder på att 90210 kommer
att bli av - och bli en av CW:s starkaste kort i höst.


Kommer ni att följa den nya Beverly Hills 90210? Det kommer jag kanske att göra!

Det är teckenspråksdag idag!

Hej!

Rubriken lyder på att för exakt 27 år, den 14 maj 1981, sedan beslöt riksdagen att teckenspråk är ett språk för döva i hela Sverige. Teckenspråk är fortfarande förbjudet för vissa länder, tyvärr. Tur att teckenspråk godkändes i Sverige! Därför att teckenspråk är ett viktigt språk för oss döva. Jag måste säga att jag är väldigt glad att de flesta hörande börjar lära sig teckenspråk. Jag är också glad att min 13-årige bror, Stoffe, kämpar med att lära sig teckenspråk. Han berättade för mig idag varför han vill lära sig teckenspråk. Han sa att det är för att han vill kunna prata med mig och andra som är döva. Jag är väldigt glad att höra det av honom. För er som undrar, så är han här i Vänersborg hela veckan för att lära sig teckenspråk - i min skola. Min 8-årige lillebror Joakim är också här för att lära sig. Han har lärt sig några tecken. Jävla man, jävla kärring, docka, svart är några av tecken som han lärde sig under veckan.

Jodå, som sagt så är det teckenspråksdag idag. Lektionerna var inställde idag för att vi firade teckenspråk istället. Klass 1-10 hade teater om olika sagor som Snövit, Emil m.m. Min klass 8-10a hade teater om svinahead - en fattig prins som vill ha kejsarens dotter. Jag var kejsaren, haha. Det hela gick bra, men en sak bara... jag gjorde nästan bort mig men som tur var klarade jag mig!

Jodå, innan spelade vi (alla från klass 1 upp till 10) brännboll. Jag var inte med, för att jag hade huvudvärk. Synd, för jag hade tänkt vara med! Men skitsamma, dagen kommer igen en vacker dag.

Vi skulle egentligen sluta klockan halv fyra men vi fick sluta klockan tre istället. Skönt! När jag var hemma åt jag middag och sedan drog jag, Stoffe, Joakim och Elisabeth till vattenpalatset för att bada. Stoffe, Jocke och Elisabeth badade. Jag kunde inte bada för att jag har mens. Sorry! Sedan stack jag från vattenpalatset klockan sex.

Jag gick till hemmakväll för att skaffa mig ett bonuskort - helt gratis! Ungefär 3 minuter sedan var allt klart. Nu har jag bonuskortet - jag är skitnöjd! Nu får jag rabatt 50% på allt! Till exempel om jag vill hyra en film som kostar 50 kr - men jag har bonuskortet - då betalar jag bara 25 kr. Billigt ju!

Haha, just nu sitter jag vid datorn och surfar runt. Jag ska gå nu. God natt!

Men Lucas...! :(


Lucas sa tyvärr "I hate you" till Peyton i 5x17! Men varför? :(

Film - The Eye.

image203
Några dagar sedan såg jag på The Eye. Som jag hade laddat ner.

Handling:
Sydney råkar som liten ut för en hemsk olycka och blir blind. Som vuxen får hon sin syn tillbaka genom en mirakulös transplantation. När bandaget tagits bort börjar hennes nya liv. Lyckan är dock kortvarig. Med synen kommer också hemska hemligheter och synen som skrämmer och förföljer henne. Vem är donatorn egentligen och vad är dennes hemlighet?



Kommenter:
Den är så en jättebra och spännande film!! Jag liksom älskar skräckfilmer, som den här filmen. Jag bara satt och glodde. Jag såg mig inte ens omkring, jag pausade inte ens heller. Jag bara satt och glodde tills den var slut. Jessica Alba var verkligen jättebra, hon passade i rollen som Sydney. Tur att regissören valde henne. Hon är ju liksom en av mina favoritskådisar. Jag måste vara ärlig på en sak. Jag tycker Jessica Alba passar jättebra i skräckfilmer. Hon borde få fler roller i skräckfilmer. Jag rekommenderar den verkligen om ni inte redan har sett den!

Betyg:
5 av 5.

Skådespelare:
Jessica Alba - Sydney Wells
Alessandro Nivola - Dr Paul Faulkner
Parker Posey - Helen Wells
Rade Serbedzija - Simon McCullough
Fernanda Romero - Ana Christina Martinez
Rachel Ticotion - Rosa Martinez
Obba Babatundé - Dr Haskins
Danny Mora - Miguel
Chloe Moretz - Alicia Millstone
Kevin K - Tomi Cheung
Tamlyn Tomita - Mrs. Cheung
Karen Austin - Mrs. Hillman
James Salas - Jim
Brett O'Mara - Brett
Landall Goolsby - Alex
Sarah E. Baker - Sarah
Laura Slowinski - Cynthia
Richard Redlefsen - Richard
Amanda Shamis - Amanda
Kisha Sierra - Kisha
M.fl.
För att se trailer - klicka här!

One Tree Hill 5x08: Please, Please, Please, Let Me Get What I Want.

image202
One Tree Hill 5x08:
Please, Please, Please, Let Me Get What I Want.
Grymt bra avsnitt! Brooke var så rolig som försökte flörta med bartendern Owen som inte brydde sig om hennes flört. Till slut satte Brooke sig i Owens bil - naken ( på bilden). Till slut lyckades Brooke få Owen att flörta tillbaka. Han sa bara "Ska vi åka hem till dig eller till mig och ha sex?". Haha! Men Brooke hämnades genom att svara "Nej jag tror inte det" och sedan kysste hon honom på kinden. Haha, jag måste säga att Owen är så himla snygg! Jag hoppas att de gifter sig någon dag. Jag måste också erkänna att Owen är nog den rätte för henne! Mouth försökte vinna tillbaka Millicent tillbaka efter att han nekade till hennes kyss i förra avsnitt. Så klart lyckades Mouth få henne tillbaka. Skönt att Mouth hade gjort slut med sin chef Alicia i förra avsnitt eftersom hon var alltid så elak mot honom. Och bra att Haley och Nathan blev sams igen efter att de hade blivit osams i förra avsnitt på grund av Jason. Och gud, vad jag hatar Carrie!!! Hon var så jävla idiot som flörtade hela tiden med Nathan. Sedan i slutet bad hon honom att blunda och så gjorde han det eftersom han trodde att Carrie bara skulle visa honom något. Men... Carrie kysste honom istället! Gud, gud, gud hon ska fan gå och dö! Hoppas att Haley inte får reda på det, för hon skulle bli förbannad och slänga ut både Nathan och Carrie. Så klart jag vill att Haley ska slänga ut Carrie men INTE Nathan! Men Haley kommer tydligen att göra det. Och stackars, stackars Peyton! Hon var så ledsen pga Lucas firade till Lindsey i förra avsnitt, precis efter Lucas och Peyton kysstes i hennes kontor som Haley såg. Peyton trodde att han skulle fira till henne men istället firade han till Lindsey. Brooke tröstade Peyton. Peyton sa till Lucas i slutet "Jag älskar dig fortfarande. Och det suger verkligen! Det är nog bäst jag går vidare. Hejdå, Lucas" och sedan gick hon. Mer vet jag inte vad jag ska skriva. Spännande nästa avsnitt! :P

Dagens bild.

image201
Idag får söta Sarah Wayne Callies stå för dagens bild! :P
Hon är en av mina favoritskådisar! <3

Filmer jag ska ladda ner;

Inside
Sleepy Hollow
The Shining
Saw IV
Rottweiler
Black Sheep
Boogeyman 1
Boogeyman 2
The Gravedancers
Dinotopia
The Brothers Solomon
Normal Adolescent Behavior
The Hitcher
John Tucker must die
Supercross
The Eye
Honey
Awake
Final Destination 3
Frailty
Ghost Ship
The hills have eyes 2

De feta texterna betyder att jag inte har sett dem. De icke feta texterna har jag sett men är sugen att titta på igen! De som jag inte sett är i första hand! ;)

Yes!


Det verkar bli Leyton igen i avsnittet 17 (säsong 5)! Hoppas att det är verklighet och inte en dröm! :D

Jag älskar listor! <3

Tio saker du längtar till:
- Mallorca
- Menorca
- Börja på virginskaskolan i Örebro
- Köpa två egna råttor
- Min 17-årsdag
- Skaffa en tatuering
- Skaffa en piercing under läppar OM det passar mig
- Mina nya kompisar i Örebro
- Skolavslutningen den 11 juni
- Konfirmation den 24 maj

Nio saker du saknar efter:
- Axess
- Kenzo
- Busan
- Den första dagen jag började på vänerskolan
- Fredagen den 2 maj 2008 på VV i Leksand
- Lördagen den 14 juli 2007 på Liseberg i Göteborg med Therese
- En helg då jag sov över hos Lina första gången för ungefär sex år sedan (vi hade så jävla skoj då)
- Dövas dag den 21-23 september 2007
- Den dagen då vi fick Axess år 1998 och Kenzo år 2007

Åtta saker du inte tycker om:
- Champijoner
- Lögner
- Djurplågeri
- Insekter
- Våld
- Pedofiler
- Falska människor
- Falska rykten

Sju länder du vill resa till:
- USA
- Australien
- Italien
- Frankrike
- Spanien
- England
- Grekland

Sex saker du önskar dig till födelsedag:
- Ny mobil
- Ny tv
- Ny säng
- Ny tapet
- Ny utomslandsresa
- En söt blind date xD

Fem saker du vill stoppa som pågår i världen:
- Krig
- Djurplågeri
- Mobbning
- Äkta läder som säljas
- Våld

Fyra skolämne du vill helst ta bort från ditt skolschema:
- Matematik
- Hemkunskap
- Idrott
- NO

Tre filmer du tycker bäst om:
- Titanic
- A Walk to Remember
- New York Minute

Två personer som du aldrig kan tänka dig leva utan:
- Therese
- Mamma

Ett mål i ditt liv:
- Lev ett bra liv!


Dagens citat.

Det är ofta tillräckligt att bara vara med någon. Jag behöver inte röra den. Inte ens prata. En känsla strömmar genom båda två. Du är inte ensam.
- Marilyn Monroe

Pojkvänsmaterial.

6 tecken på att han är pojkvänsmaterial:

1. Han kommer alltid ihåg din födelsedag och namnsdag.
2. Han kan laga annan mat än nudlar.
3. Han skrattar åt dina skämt trots att du vet att de egentligen är jättetråkiga.
4. Han vet att han inte kan dansa men dansar ändå för att du ska bli glad.
5. När ni går på bio pratar han inte sönder filmen.
6. Han påminner om din favoritskådis.

Om din pojkvän är sån som jag skrev så är han en perfekt pojkvän!

Jag är här!

Jag är tillbaka från konfirmationslägret! Jag åkte hem från Leksand igår och var framme i Vänersborg klockan 22:45. Jag tror nog inte att jag ska berätta vad jag gjorde i Leksand. Ni får se bilderna istället - klicka här!

RSS 2.0