Nya Beverly Hills 90210?

Det ryktas att det ska komma en ny tvserie som nämligen ska heta
"Beverly Hills 90210" men med nya huvudkaraktärer!

Här är vad det står på kanal 5 hemsida!

image209
Den nya bilden är definitivt ingen kopia av originalgänget från Beverly Hills 90210 - men bakom fasaden finns fortfarande en del likheter.
Den nya versionen kretsar kring karaktären Annie Mills (Shenae Grimes) och hennes familj som precis lämnat bonniga Kansas och flyttat närmare mormodern som bor i fashionabla Beverly Hills.
Lägg märke till att det senaste tillskottet, Jennie Garth, inte är representerad på bilden. Originalskådisen Kelly Taylor har än så länge bara en gästroll som syokonsulent i den nya serien.
Den godhjärtade pappa Harry flyttar tillbaks till 90210-distriktet efter flera år i St. Louis när hans alkoholiserade filmstjärne-mor behöver hjälp. Med sig har han frun Celia som snart får jobb som personlig tränare.
Huvudpersonerna lär ändå bli parets två sextonåringar Annie och Dixon och deras vänner och ovänner från high school... annars vore det ju ingen ungdomssåpa?

Annie är emo och konstnärlig men vill desperat platsa in bland de coola ungdomarna i Beverly Hills. Hennes adopterade bror Dixon är en supersmart bad boy med dåligt uppförande och inte en gnutta nördighet. Daphne Silver (släkt med Brian Austin Greens karaktär David Silver kanske?) är huvudperson i sin egen youtube-såpa och småkär i Dixon. Daphnes 24-årige bror Max Silver driver en biograf i Century City Mall och verkar ständigt leva på gränsen till nervsammanbrott. Navid Sharizi kommer från Mellanöstern, är politiskt intresserad och producerar skolans nyhetssändningar. Ethan Ward är en omtyckt sportnörd som blir dumpad av innegänget och får hänga med våra huvudpersoner istället. Naomi Bennett är Ethans superheta och snuskigt rika flickvän. Till synes en brat, men med tiden kommer hennes djupare sidor fram.

Piloten väntar ännu på att spelas in men allt tyder på att 90210 kommer
att bli av - och bli en av CW:s starkaste kort i höst.


Kommer ni att följa den nya Beverly Hills 90210? Det kommer jag kanske att göra!

Kommentarer som är kränkande mot mig eller andra - raderas och kommer inte publiceras.
Skrivet av: tess

jag misstänker det iallafall.=)

2008-05-18 @ 00:04:19
URL: http://theeerese.blogg.se
Skrivet av: Nadia

kanske. det beror på om den är bra eller ej.

2008-05-18 @ 16:30:43
URL: http://nadiaac.blogg.se

Vad har du på hjärtat?

Namn:
Glöm mig inte!

E-postadress: (publiceras ej)

Din blogg:

Skriv:

Trackback
RSS 2.0