Konfirmationsläger i Leksand 30 april - 4 maj.

Jag ska vara med på konfirmationslägret i Leksand den 30 april till 4 maj så jag kommer inte att skriva under de dagarna jag är borta för det kanske finns ingen dator där! Så vi säger hejdå nu! Vi ses den 5 maj!

Prison Break 3x13: The Art Of The Deal.

image200
Prison Break 3x13: The Art Of The Deal.
Grymt spännande och bra avsnitt! Lincoln fick äntligen sin LJ till sist! Sofia gjorde slut med James genom att gå över till Lincolns och Michaels sida (på bilden). Bara bra!! För att Lincoln och Sofia har känslor för varandra (jag vet det) så de förtjänar att vara ihop! Inte Sofia och James! LJ gav en ros av plast till Michael och sa att han hittade den i det rummet som han och Sara hölls fångna. Michael minns tillbaka den dagen då han gav rosen av plast till Sara i Fox River på hennes födelsedag. Jag grät som fan (fast jag vet att hon kommer tillbaka i säsong 4 som har premiär i Sverige på höst)! Stackars Michael! Sofia blev skjuten i magen och hamnade på sjukhuset och hon klarade sig. Jag gillar slutet mycket då Lincoln höll i Sofias hand och log mot henne. Man märker direkt i den scenen att de gillar varandra. Jag hoppas att de blir ihop i säsong 4! Och fan ta Alex! Han tackade ja till att börja jobba med James och Susan eller Gretchen som hon egentligen heter. Alex sa "Sara är den svaga länken. Jag vet att Michael kommer att hitta henne snart. Hon lever ju." något sånt till James innan han tackade ja till jobbet! Och så är Luchero död nu. T-Bag mördade honom genom att sätta en kudde på hans ansikte. Sucre hamnade i fängelset "Sona" nu (som Michael, James satt i innan de flydde). Han dog nästan för att han vägrade berätta var Michael var! Bra gjort av honom. För att om han har berättat så vore han en dålig vän! Tur att han vägrade. Till slut var all sand på hans ansikte. Precis innan Sucre skulle dö då gav polischefen upp! Han tog upp Sucre ur sanden. Vilken tur Sucre hade! Nu längtar jag bara till höst för det är då den fjärde säsongen börjar! Fjärde säsongen börjar spelas in i Los Angeles i maj! :P

Dagens hottie.

image199
Brad Pitt får stå för dagens hottie idag! Såå snygg var han när han var ung! <3

Dagens bild.

image198
Beverley Mitchell får stå för dagens bild idag! Hon är riktigt vacker!
Lucy Camden, som hon spelade, var ju en av mina favoritkaraktärer i Sjunde Himlen!

Prison Break säsongsfinal idag.

Hej!

Idag vaknade jag klockan halv ett! Jag gjorde ingenting idag, jag var bara hemma hela dagen och bara tog det lugnt.

Jag tvättade till och med mina kläder som jag ska ta med till Vänersborg imorgon. Jag har inte packat än men ska göra det sen, före eller efter Prison Break börjar! Jag ska sova över hos min kompis Sabina till onsdag och så på söndag till måndag. För att jag ska vara med på konfirmationslägret i Leksand den 30 april till 4 maj. Så jag ska åka dit tillsammans med dom andra, som också ska vara med, klockan 08:25 på onsdag. Just därför måste jag sova över hos Sabina på båda tisdag (imorgon) och söndag.

Jadå, jag tittade lite på tv och sedan satte jag vid datorn. Sen dess gör jag fortfarande det. Jodå, det är nog bäst jag går nu och kollar om mina kläder ännu är torra! Om de är det så ska jag packa direkt! Och sedan titta på Prison Break som har säsongsfinal idag!

God kväll!

Hur är du som tjej?

Hur är du som tjej?
Om du inte svarar så vågar du inte säga vem du är!

Utseende:
[x] Färgat håret
[/] Använder smink varje dag
[ ] Borstar håret varje dag
[ ] Plattar håret varje dag
[ ] Du använder brunkräm/foundation
[x] Du använder mascara
[ ] Du använder puder
[ ] Du använder rouge
[x] Du använder kajal
[ ] Du använder ögonskugga
[ ] Du använder lypsyl
[ ] Du använder täckstift
Totalt:

Behandling på kroppen:
[/] Dushar varje dag
[/] Tvättar håret varje dag
[x] Borstar tänderna varje dag
[x] Tvättar ansiktet varje dag
[ ] Sätter på sig hudkräm efter att man duschat
[x] Byter underkläder varje dag
[ ] Använder hårspray
[ ] Använder hårgele
[ ] Har hellre rakt hår än lockigt hår
[ ] Brun hårfärg är snyggare än blond
Total: 4

Övrigt:
[x] Läser alltid tidningar
[ ] När en tjej bråkar med dig så vänder du bara ryggen och går
[x] Du har din egen stil och kopierar inte andras
[ ] Du går och köper kläder nästan varenda dag
[ ] Du skriker när din nagel går av 1 mm.
[/] Du har bra självförtroende
[ ] Du skryter ofta om dig själv framför vänner att du är snyggast i stan osv.
[x] Du är mammas lilla flicka och skiter i om alla går ut en vardag medans du sitter hemma
[ ] Du är en ganska lugn tjej och skriker nästan aldrig
[x] När du går på stan har du alltid med dig din väska
[ ] Du går aldrig till skolan med mjukiskläder.
[/] Du kollar dig i spegeln så fort du ser en snygg kille
[ ] I skolan står du gärna mitt i korridoren och sminkar dig om du märkt att det gått bort lite smink
[ ] Du har alltid med dig smink till skolan varje dag för säkerhetsskull
[ ] Du är lärarnas favorit.
[x] Du är alltid hemma innan 21.00
[x] Du har ljugit/ljuger för dina föräldrar
[x] Din favoritfilm är "Mean Girls"
[x] Du älskar att ha klänningar på somrarna
[x] Rosa är din favoritfärg
[ ] Dans är din favoritsport
[/] Hockey är din favoritsport
[ ] Din smak av killar ska helst vara sånna som du som pluggar hela tiden och aldrig är ute.
Totalt: 10½

Totalt: 18

1-10 - Dags att få ordning på livet och sluta vara så lat kanske?
11-20 - Du är ganska nomal men ändå lite slapp
21-27 - Du är normal
28-34 - Relax little miss fjortis!

One Tree Hill 5x06: Don't Dream It's Over.

image195
One Tree Hill 5x06: Don't Dream It's Over.
Grymt bra avsnitt! Haha, jag skrattade som fan när Jamie städade sitt rum. Vet ni varför? Jo, Jamie frågade hela tiden om sin farfar Dan så Skills var tvungen att ljuga för honom att Dan hamnade i fängelse för att han INTE hade städat. Så Jamie städade sitt rum för att han ville inte hamna i fängelset med Dan, haha! Jag bara skrattade som fan! Lucas konfronterade Peyton om hennes otrevliga betende mot Lindsey. De bråkade också om friet som hände för 3 år sedan. Lucas skyllde på Peyton att hon svarade nej när han friade. Han förstod verkligen ingenting! Hon hade aldrig ens sagt nej till hans friet. Hon ville faktiskt gifta sig med honom någon gång men inte just den dagen han firade till henne. För att hon ville vänta. Peyton försökte förklara att Lucas inte ens väntade, utan han bara gav upp och lämnade henne utan någon förklaring. Men Lucas ville inte erkänna det, utan han bara stack istället. Och ååh, så snygg killen i baren var! Alltså den bartendern som snackade med Brooke. Hehe... Gud vad jag hatar hennes mamma Viktoria! Hon var så elak mot Brooke, Peyton och till och med Haley! Viktoria sa till Brooke att hon inte alls var smart! Vilken elak mamma Brooke har! Jag hatar också Carrie! I slutet var hon naken när hon badade i poolen. Hon ville att Nathan skulle se henne naken. Hon hånflinade när hon såg att Nathan stod där i balkongen. Jag bara tänkte "Ta bort det där förbannade flinandet!". Och så flirtade hon också med Nathan när hon hjälpte honom att sätta på honom jeansen i sängen. Och fan så rädd jag blev när jag såg Nathan och Carrie hångla i sängen men som tur var det bara Haleys dröm (på bilden)! Och så äntligen förstod Quentin till slut att skolan är lika viktigast som basket. Jag längtar till nästa söndag som jag kommer att missa för att jag är då i tåget på väg till Vänersborg från Leksand! Men som tur är att min kompis Sofia ska spela in den till mig! ;)

Lista.

Vilka tre kända personer skulle du INTE vilja fastna tillsammans med i en hiss?

- Tom Gruise, Tommy Lee och Paris Hilton.
Om du har blivit strandsatt precis som Robinson Kruse, vilken känd person vill du ha som din Fredag?

- Chad Michael Murray.

Om du går på middagsbjudning, vilken känd person vill du ha som din bordsgranne?

- Johnny Depp!

Om du skulle vara en känd person för en dag, vem är du då?

- Jessica Alba. 

Du har varit ute på puben och minns inget. Du vaknar upp dagen efter, vilken känd person vill du se ligga bredvid dig när solen går upp?

- James Lafferty! <3 Han är bara så snygg!  

Du är "föremål" för en serietecknare, men vilken känd seriefigur är du som han tecknar?

- Vet inte.
Du är utmanare på bloggen, vem utmanar du?
- Den som vill!


Film - The Mexican.

image190
Igår såg jag på The Mexican på tv4. En riktigt bra film!

Handling:
Jerry Welbach ställs inför två ultimatum. Hans chef och tillika maffiaboss, kräver att han ska resa till Mexiko och hitta en oersättlig antik pistol som går under namnet Mexikanen, och hans flickvän Samantha hotar att lämna honom om han inte upphör med sitt samarbete med maffian. Jerry inser att det viktigaste är att hålla sig vid liv så han ger sig iväg till Mexiko. Att hitta pistolen visar sig vara mycket lättare än vad han trott däremot får han problem med att ta sig hem. Enligt sägnen vilar en förbannelse över pistolen, en förbannelse Jerry börjar tro på speciellt när Samantha tas som gisslan av en yrkesmördare...


Kommenter:
Den är en bra film! Jag måste säga att Brad Pitt och Julia Roberts var ett sött par som bara bråkade hela tiden i filmen. De var så roliga, måste jag säga! Och Brad Pitt var så jävligt snygg i filmen! Jag kunde inte hålla mina ögon borta från honom. Men... SE PÅ DEN!

Betyg:
5 av 5.

Skådespelare:
Brad Pitt - Jerry Welbach
Julia Roberts - Samantha Barzel
James Gandolfini - Winston Baldry
J.K. Simmons - Ted Slocum
Bob Balaban - Bernie Nayman
Michael Cerveris - Frank
David Krumholtz - Beck
Castulo Guerra - Joe
Mayra Serbulo - Emanuelle 
M.fl.

Göteborg mässan.

Jag har inte hunnit skriva vad jag gjorde igår i Göteborg. Så jag skriver det här och nu!

Igår på morgonen klockan 08:51 åkte jag och mina kusiner Nathalie & Cassandra tåg (som varit i Vänersborg hela veckan för att lära sig teckenspråk) från Vänersborg. Jag var ledig från skolan hela dagen, eftersom jag hade aldrig tagit ledigt hela läsåret 2007/2008 så jag fick ledigt igår. Det var så jävla skönt, för jag behövde det verkligen! Plötsligt stannade tåget vid en skrotfrag *stavas?* för att någon/något hade fallt över spån. Vi skulle vänta i 20 minuter, sa Cassie. Men vi fick vänta i jävla nästan 40 minuter! Vi skulle ha varit framme i Göteborg klockan 10:00 så jag smsade mamma om det. Men som tur var, var de inte i Göteborg förrän klockan 11:00. Jag, Nattie och Cassie var framme i Göteborg klockan 10:56 och där stod min mamma, min moster Jennie och min syster Alexandra och väntade.
Sedan gick vi iväg till en plats där man kunde låsa in väskor och så inne i centrumshuset. Vi lade våra väskor där och jag tog bara med min gröna handväska och min mobil med mig. Sedan gick jag, mamma, moster Jennie, Sanna, Nattie och Cassie till centrum för att åka spårvagnen. Vi hoppade av på en plats och promenerade ungefär 5 minuter till huset där mässan pågick i.
Fan så mkt folk det var där! Gissa hur irriterad jag blev på alla som bara puttades fast de visste att jag stod där jag stod! Ändå så krockade de på mig! Jag började bara bli ännu mer irriterad varje gång någon krockade på mig... Men det var ingens fel att det var så mycket folk där. Många hästgrejer var ju såld så många folk ville köpa!
Jag såg en gratis försäljning där man fick ta hur många man ville. Jag tog tre gosedjur (katt, häst och ko), två pennor, ett nyckelhalsband och massor av godisbitar!
Och så köpte jag också en tröja med tryck "Vem fan uppfann tonåringen" för 80 kr.
Jag, Sanna och Cassie tittade på en modevisning klockan 13:25 men vi såg bara ungefär fem minuter. Vi gick iväg och fortsatte fönstershoppa.
Sedan klockan 16:00 satte jag, Sanna och Cassie oss bredvid catwalken för att vi ville vila efter att ha gått hela dagen (vi hade ont i fötter) och så skulle vi också titta på modevisningen som skulle börja klockan 17:00.
Klockan 17:00 började modevisningen. Den där gången tittade vi på hela. Vi alla - jag, Sanna, Cassie, Nattie, mamma & moster Jennie - tittade tillsammans.
Det fanns en så jävla snygg kille som hade halvlångt, brunt hår. Han var med på modevisningen och min moster Jennie sa att han hette Fredrik.
Ungefär klockan 18:00 gick vi alla därifrån för att vi skulle åka hem med tåget klockan 20:00. Vi åkte spårvagn till centrumshuset. Vi åt på mc donald's där, eller som sagt åt vi på trappan.
Vi köpte mat på mc och när vi var klara såg vi att vi inte kunde sitta oss för att det var fullt så vi var tvungna att sitta oss på trappan istället och åt. Som om vi vore hemlös! Haha!
Precis innan vi skulle åka gick vi för att hämta våra väskor och så gick jag också på toaletten. Gissa vad hände!? När jag hade kissat då märkte jag att toapapper var slut! Jag fick panik men som tur var att jag hade mobilen med mig så jag smsade mamma.
En städerska kom med nya toapapper och lade in den under dörren till mig (du vet, sånt dörrar som alla offentliga toaletter har).
Sedan gick vi in i ett tåg till Falköping klockan 19:45. Tåget började åka klockan 20:00. Jag tittade på Good Luck Chuck på min bärbara dvd.
Vi var framme i Falköping klockan 21:00 och därifrån åkte vi klockan 21:20 på väg till Jönköping. Vi väntade i en hel timme i Jönköping på vår buss hem.
Haha vad jag, Sanna, Cassie, Nattie, mamma och min moster Jennie fnittrade när vi såg en punk kille som hade så lustigt hår. Det är verkligen svårt att beskriva hur han såg ut! Jag kan rita en bild någon gång men inte just nu för jag har ingen lust.
Äntligen kom bussen och vi steg på. Vi var hemma i Vaggeryd till sist klockan 23:55. Jag, mamma och Sanna var inne i vårt hus prick klockan 00:00.
Jag satte vid datorn direkt så klart och kollade runt på min bd och så laddade jag också upp bilder från igår i Göteborg. Ni kan kolla dit om ni vill men då måste ni be om mitt gästlösenord!

Jag måste säga att det har varit jätteroligt i Göteborg!

Brooke och lilla Angie.


Gud så fan söt babyn Angie är!
Jag måste erkänna att mina ögon blev våta av glädje.
Brooke kommer att bli en bra mamma! :D

Dagens hottie.

image188
Idag får Penn Badgley stå för dagens hottie! Han är ju riktigt söt! <3

Dagens bild.

image189
Idag får vackra Sophia Bush stå för dagens bild!
Hon är en av mina favoritskådisar. Hon har en mycket fin stil faktiskt! :D <3


Film - Good Luck Chuck.

Good Luck Chuck <3
Igår såg jag på Good Luck Chuck som jag köpte igår.

Handling:
För att undvika att kvinnan i hans liv faller för en annan man, måste Charlie Logan bryta förbannelsen som gjort honom så populär bland singelkvinnor: "Ligg en gång med Charlie och nästa man du möter kommer att bli mannen i ditt liv". Charlie "Chuck" Logan är en tandläkare på jakt efter kvinnan i sitt liv. Chucks bäste vän, den mer ytlige och kvinnofixerade plastikkirurgen Stu, för oftast mer skada än nytta i sina försök att hjälpa Chuck. När ryktet om Chucks förbannelse sprider sig, står kvinnorna på kö för att få en natt med honom. Men Chuck vill inte ha "one night stands". Han vill finna kärleken. På ett bröllop möter han den klumpiga och svårflirtade Cam Wexler. Chuck blir blixtförälskad men om han ligger med Cam gör ju förbannelsen att Cam möter en annan man. Kommer Charlie äntligen ha tur i kärlek?


Kommenter:
Den är så skitrolig och bra! Jessica Alba är med - hon är en av mina favoritskådisar! Helt otroligt är filmen från 7 år! Det finns ju många olika sexställningar, jag tycker inte att det är passande för 7-åringar att se! Jag tycker att filmen ska vara från 11 år. Men som sagt så är den en rolig och bra film. Det är också ett bra och rolig slut! Jag rekommenderar den!

Betyg:
5 av 5.

Skådespelare:
Jessica Alba - Cam Wexler
Dane Cook - Charlie Logan
Chelan Simmons - Carol
Dan Fogler - Stu
Natalie Morris - Natalie
Ellia English - Reba
Chiara Zanni - Bride
Lonny Ross - Joe Wexler
M.fl.

För att se trailer - klicka här!


One Tree Hill 5x05: I Forgot to Remember to Forget.

image183
One Tree Hill 5x05: I Forgot to Remember to Forget.
Grymt, grymt bra avsnitt!! Idag är ett tillbakablick avsnitt, vi fick se vad som hände under de fyra år som vi missade. Lucas överraskade Peyton i Los Angeles. Gissa hur glad hon blev när hon såg Lucas. Han firade till henne men hon sa nej. Stackars Lucas! Han lämnade henne dagen efter. Peyton vaknade och tolkade det att de hade gjort slut. Åååh, stackars Lucas och Peyton! Nathans temperament triggades igång efter att en kille påmindre honom om fusket i basketmatchen på high school. Lucas skulle åka hem men hamnade i New York istället. För att han fick reda på att hans bok skulle ge ut. Han mötte Brooke där och han berättade om friet. Lucas visade ringen för Brooke och då kom hennes mamma in. Haha, jag skrattade åt hennes min. Hon såg väldigt chockad ut, hon trodde att Lucas firade till Brooke. Sedan hamnade de på någon restaurang och åt middag. Brooke bad Lucas visa ringen igen. Och då kom en kvinna och tolkade det att Lucas hade friat till henne. Hon skrek "Grattis! Jag bjuder på champagne!". Hahaha, jag skrattade som fan! Då bestämde sig Lucas och Brooke att låtsas att de hade förlovat sig. Då fick de allt gratis. Hahaha, de rockade! Och ååh i slutet kysste Lucas Brooke. Han var väldigt full då. Brooke avbröt kyssen och förklarade att hon inte kunde. Att hon inte ens älskade honom. Och hon sa också att Lucas bara var förvirrad på grund av att Peyton sa nej när han firade till henne. Så gick hon. Och jag älskade slutet då Nathan ville börja om med Haley för att de inte hade haft det bra under de senaste några månaderna. Vilken kyss de hade! Jag älskar Naley (Nathan & Haley) och Leyton (Lucas & Peyton)! Undrar vad händer nästa vecka? ;)

Dagens bild.

image182
Idag får Jessica Alba stå för dagens bild! Hon är en av mina favoritskådisar! <3

Hv71 är svenska mästare nu <3

image164


Bilderna är från igår då de vann guld och då de firade efteråt nästan hela natten! Den sista bilden är Johan "Liket" Lindström som vann skäggtävlingen! Haha!

För att se hur de avgjorde matchen och när de fick guld så klicka här!
För att se hur glada de såg ut och hur de firade så klicka
här!

48 frågor.

1. Vad är det bästa med dig?
- Jag tycker att jag är lugn.


2. Vad är det näst bästa med dig?

- Jag är snäll och trevlig.

3.  Vad är det sämsta med dig?

- Att jag är fruktansvärt lat!
 

4. Hur var du som barn?
- Jag var mest bortskrämd! xD

5. Har du bra kontakt med din familj?
- Ja. Ibland, ibland inte.


6. När hånglade du med en man första gången?

- Det minns jag inte. Det var iallafall väldigt längesen!


7. Har du varit intim med en kvinna?
- Nej.


8. Har du varit kär?
- Ja på riktigt en gång och det sög verkligen! För att killen som jag var kär i ville inte ha mig.


9. Hur långt var/är ditt hittills längsta förhållande?
- 3 månader.


10. Hur stora fötter har du?

- 36-39.


11. Hur ofta filar du dem?
- Aldrig för det behöver jag inte.


12. (m) eller (kd)?

- Va?


13. När var du riktigt full senast?

- Jag har aldrig varit riktigt full. Bara lite grann men sen var det snabbt över. Iallafall jag drack senast på nyårsaftonen 2007.


14. När ångrade du senast något du gjorde på fyllan?

- Det har inte hänt mig något eftersom jag aldrig var riktigt full.

15. När dansade du senast?

- Det minns jag inte! Jag tror det var senast i september 2006? xD


16. Följer du någon Tv-serie?
- One Tree Hill, Prison Break, Desperate Housewives, Gossip Girl och Kyle XY. Jag tittar gärna på Beverly Hills!


17. Vilket stjärntecken är du född i?
- Jungfrun.


18. Vad gjorde du nyårsafton 1999?

- Det minns jag inte.


19. Vilken roll hade du i skolan?

- Jag har alltid trott att jag var skolans nördaste tjej men det är jag inte. Min roll är att jag är blygaste av alla i min klass.


20. Boxers, briefs eller tanga?
- B
oxers.


21. Vart vill du åka på storstadssemester?

- Vill åka till New York, Washington och Paris!


22. Vart vill du åka på solsemester?

- Spanien, Italien, Bahamas m.m. Nu i år ska jag för första gången vara utomlands! Jag och min familj + min mosters familj ska vara båda i Mallorca och Menorca (Spanien). Vi åker iväg den 18 juni. Jag längtar!! 


23. Vill du gifta dig?
- Ja.


24. Vill du ha barn?
- Ja.

25. Hur långa ögonfransar har du?
- De borde ha varit längre, som Sabinas!

26. Hur håriga ben har du?

- Inte just nu eftersom jag har rakat benen xD


27. Brukar du bada på sommaren?
- Ja alltid. Vem gör inte det?


28. Älskar du alla former av sport?

- Nej förutom basket i One Tree Hill.


29. Vilken skiva/download köpte du senast?

- Ingen eftersom jag är döv. 


30. Är du för ung för att äga vinylskivor?

- Verkligen inte men jag kan inte äga några för jag är döv.


31. Lyssnar du på radio? Vilken kanal?
- Nej.
 

32. Är du med i någon fackförening?
- Nej.


33. Gillar du parmesan?

- Va?


34. Har du gjort något kriminellt?

- Va?


35. Knarkar du?

- Nej.


36. Vad heter din bästis?

- Therese.


37. Vad är det första du gör på morgonen (jobbdag)?

- Jag jobbar inte, jag går fortfarande i grundskolan.


38. Vad är det första du gör på morgonen (ledig dag)?

- Äter och sen ser jag på någon film xD


39. Vad är det sista du gör innan du somnar?

- Jag tänker otroligt mycket särskilt på söndagar.


40. Vad äter du oftast till lunch?

- Skollunch.


41. När åt du kött senast?
- Det minns jag inte, men iallafall någon gång under veckan.


42. Är du en van porrklubbsbesökare?
-
Verkligen inte!


43. När hiv-testade du dig senast?

- Har aldrig gjort det.


44. Sopsorterar du flitigt?
- Va?


43. Hur många koppar kaffe dricker du en vanlig dag?
- Jag dricker inte kaffe.


44. Är du med i någon förening/organisation?

- Jag vet inte.


45. Har du några allergier/handikapp?

- Nej. Handikapp ja (dövhet).


46. När besökte du ett gym senast?

- I torsdags - jag hade ju då idrott i skolan. Men annars besökte jag sist ett gym var i onsdags på motionspalatset. Jag styrketränar där ju.


47. Äger du en cykel?

- Ja. Vem gör inte det?


48. Prenumererar du på någon tidning/något magasin?
- Nej.


JA!! HV71 VANN GULD!!!! :D

JA! HV71 VANN GULD! NU ÄR DE SVENSKA MÄSTARE I ÅR! :D

image162

Dagens hottie.

image161
Idag får snygge Jesse McCartney stå för dagens hottie!! Han är bara sååå snygg! :D <3

Dagens bild.

image160
Idag får Hilarie Burton stå för dagens bild! Hon är vacker som vanligt! <3


Film - Prinsen & jag.

image150
Igår såg jag på Prinsen & jag på tv3.

Handling:
Paige, en medicinstuderande ung kvinna, blir kär i sin klasskamrat Edvard. Vad hon inte vet är att Edvard är prinsen av Danmark som har tagit ett sabbatsår innan han måste återgå till sina förpliktelser som prins. En otrolig attraktion finns emellan dem, men de båda kommer från helt skilda världar.
 



Kommenter:
Den är en skitbra film. En söt kärlekshistoria faktiskt! Kanske den bästa "kungliga-filmen"?

Betyg:
5 av 5.

Skådespelare:
Julia Stiles - Paige Morgan
Luke Mably - Eddie / Prins Edward
Ben Miller - Soren
Miranda Richardson - Drottning Rosalind
James Fox - Kung Harold
Alberta Watson - Amy Morgan
John Bourgeois - Ben Morgan
Zachary Knighton - John Morgan
Stephen O'Reilly - Mike Morgan
Elisabeth Waterston - Beth Curtis
Eliza Bennett - Prinsessa Arabella
Devin Ratray - Scotty
Clare Preuss - Stacey
Yaani King - Amanda
M.fl.

För att se trailer - klicka här!

RIP Engla Höglund!

image150

Faan vilket jävla sjukt folk det finns i världen!
Jag förstår verkligen inte varför man mördar, våldtar,
misshandlar och kidnappar så många oskyldiga människor!?
Fan vilken sjuk värld vi har! :@


Kanske den bästa hemsidan i hela världen?

Välj 5 dvd och betala för 1!
Klicka här!


One Tree Hill 5x04: It's Alright Ma (I'm Only Bleeding).

image148
One Tree Hill 5x04: It's Alright Ma (I'm Only Bleeding).
Grymt bra avsnitt! Det värsta av allt som vanligt var Brookes mamma, Quentin och Jason (Kevin Federline). Jag hatar dem verkligen! Peyton ville att Haley skulle hjälpa till och jobba med Jason på hans musik men han vägrade. Till slut fick han kicken från bandet av Peyton och Haley. Bra gjort av dem! Alla i bandet följde med Jason ut utom en tjej vid namnet Mia som Haley fick ögonen på. Mouth och hans chef hade startat ett förhållande i smyg där ålderskillnaden spelar stor roll. Chefen är verkligen elak, tycker jag. Invigningen av den nya Close over Bro's butiken närmade sig och några problem dök upp för Brooke. Bland annat hennes elaka mamma. Hon ljög för Brooke om varför hon var där för att hjälpa henne. Hon var där för att hon VAR rädd att Peyton skulle förstöra Brookes liv som hon förstörde sitt eget liv. Brookes mamma var också elak mot Lucas. Hon kallade honom "En av Brookes dåliga pojkvänner". Hur kunde hon säga så? Jag hatar verkligen henne mest av Quentin och Jason! Och i slutet skällde hon typ på Brooke att hon inte hade sålt några av hennes kläder. Till slut kom Brookes assistent Victoria med en aftonklänning som hon ville köpa. Bra gjort av henne!! Brookes mamma blev helt paff och arg och gick därifrån. Hahahaha, jag skrattade. Och stackars Haley som hittade en teckning som Jamie hade ritat på hans säng. Det var teckningen på honom och barnflickan Carrie. Haley såg lite ledsen ut. Och jag såg också direkt på Lucas att han fortfarande älskar Peyton fast han är ihop med Lindsey. För han sa till henne "Han är inte bra nog åt dig" när hon stod och snackade med en bartender. Undrar vad händer nästa vecka??? :P

Till er killar! ^^

Till er killar!

Tjejer, kopiera den här listan och lägg in den i din egen bilddagbok eller blogg!
Även om några punkter i listan kanske inte stämmer för dig,
så kommer killarna ändå att fatta poängen att vi också har känslor.

20 saker killar måste veta om tjejer!

1.
Säg aldrig nej när hon vill pussa dig framför dina kompisar.
Om dom skrattar är det för att dom är avundsjuka.

2. Var inte rädd att röra henne om du vill det.
Om hon är tillsammans med dig så är det för att hon vill vara med dig.

3. Var aldrig otrogen. Det kanske verkar som att "ingen någonsin får reda på det"
men tjejer berättar allt för varandra om allt.
Hon kommer få reda på det till slut, och då ligger du risigt till!

4. Missa aldrig ett tillfälle att berätta för henne hur vacker hon är.

5. Om hon slår dig hårt, så förtjänar du det.

6. Om du inte har sex med henne, säg inte till dina kompisar att du har det.

7. Du kan vara lite snuskig med henne privat, det är sant.
De flesta av tjejerna tar faktiskt inte illa upp.

8. Se alltid till så att hon kommer hem säkert så ofta som du kan.
Om du släpper av henne någonstans, följ med henne ända till dörren.
Om du inte släpper av henne, ring henne och
se till så att hon har kommit hem säkert.

9. Om en kille får henne att känna sig obehaglig,
är det din plikt att slå ner honom, eller åtminstone snacka med tönten.

10. Om du står med henne och pratar med någon av dina
tjejkompisar, tryck henne närmare mot dig så
hon känner att det är hon som är i centrum.

11. Följ med på en tjejfilm lite då och då.
Hon bryr sig inte om ifall du tycker om den eller inte,
det betyder bara mycket att du följde med.

12. Lyssna alltid på vad hon har att säga. Det betyder mer än du tror.

13. Bli inte helt tokig när hon PMS:ar. Det är inte äckligt och det
får henne att känna sig jätteledsen, så var förstående.

14. Om ni har blivit ett officiellt par och du ska presentera henne för dina kompisar,
är det jävligt bäst för dig att du presenterar henne som din flickvän.

15. Stressa inte upp dig över var ni ska gå,
om ni ska på en dejt. Hon vill egentligen bara vara med dig.

16. Om hon säger att hon har ont någonstans,
massera försiktigt utan att hon säger till dig.

17. Om du inte älskar henne, så var inte tillsammans med henne,
vänta inte med det och låt inte henne upptäcka det.
Det kommer bara att göra mer ont om du drar ut på det.

18. Tjejer är ömtåliga.
Även om ni skojbråkar/brottas var väldigt försiktig.

19. Memorera hennes födelsedag för guds skull!
- Ditt liv kommer bli förstört.

20. När ni har varit tillsammans ett tag, tänk på att hon verkligen litar på dig.
När du har en flickvän som verkligen litar på dig,
har du ett mycket större ansvar, privilegium och mer kontroll
än du tror. De flesta killar skulle mörda för att få sån kontroll och det kan förstöras på en nanosekund.

Det är bara allt lära att lyda dessa regler!

Dagens hottie.

image143
Idag får Chace Crawford stå för dagens hottie! Han är så sexig! :P <3

Dagens bild.

image142
Idag får Bethany Joy Galeotti, Sophia Bush och Hilarie Burton stå för dagens bild!

Ni vet säkert...

...inte att jag är döv! Så jag säger det och här nu...! Ja, det stämmer att jag är döv! Jag är inte stum, som många tror att man är om man är döv! Jag kan BARA INTE höra. Jag kan inte höra någonting - varken vad man pratar om eller musik. Jag kan bara känna eko, eller vad man kallar det nu igen! Ja, så är det. Bra att veta att jag är döv! ;)

Jag är förbannad!!! :@

Jag är förbannad nu!! Jag har gjort en video om Nathan & Haley i över en timme.... Och ja, den blev förstörd!!! Jag borde fan ha sparat innan! Men det gjorde jag inte över huvudet taget!!! :(

Inget skrivande idag!

Jag har ingenting att skriva om idag. Jag ska gå nu och titta på några avsnitten av Prison Breaks säsong 3 som jag hade spelat in. Jag spelar alltid in, så att jag kan se på den om och om igen! ;)

Prison Break 3x10: Dirt Nap.

image136
Prison Break 3x10: Dirt Nap.
Grymt bra och spännande avsnitt! Jag vet att jag säger "grymt" hela tiden, men alla avsnitt är alltid lika bra! Gud, vad jag hatade Sammy! Han ville döda Michael. Den jäveln!! Äntligen är han död nu! Tack vare Michael! Han tog bort en grej i tunneln och när Sammy skulle öppna "dörren" ut och då rann sanden ner på honom och han dog. Äääääääntligen!! :D Tur för Bellick att han överlevde slagsmål med Sammy. Han "fuskade" i förra avsnitt - har jag nämnt det? Han skulle göra samma sak men något slags medel, som han fuskade med i slagsmål i förra avsnitt, var slut. Så han fick panik. Men som tur var stoppade en kille Sammy genom att säga att Michael var i Lecheros rum. Stackars killen, som spelar basket hela tiden... Han ville följa med och rymma men Michael sa nej. Hoppas att han ändrar sig och säger att killen får också rymma! Lincoln och Sofia är så söta ihop, tycker jag! Hoppas att det blir de två snart! Vad gulligt av Lincoln som köpte en sak som ser ut som "eiffeltornet" i Paris till Sofia. Hon log. Jag ser direkt på Lincoln och Sofia under hela avsnittet att de gillar varandra. Sofia höll "eiffeltornet" mot sitt hjärta. Hon vände på fotot på hennes man James Whistler så att man inte ser honom längre på bordet. Bra gjort av Sofia. James är ju inte riktigt den mannen som hon trodde att han var! Jag längtar tills nästa avsnitt börjar!! :D <3

Äkta filmnörd.

Hej!

Idag gjorde jag typ ingenting. Jag var i skolan idag som vanligt och efter skolan styrketränade jag tillsammans med Anita. Jag styrketränade sist för nästan en månad sedan. Nämligen tre veckor sedan! Nu har jag träningsvärkar. Jag har för det mesta ont i min rygg och axel. Inte så konstigt med tanke på att jag hade ju inte styrketränat i tre veckor! Men jag får hoppas att det går över imorgon!

Jodå, idag har jag tittat på The hot chick som jag köpte igår i Willys. Jag köpte den och en annan film för bara 99 kr! Alltså två filmer för bara 99 kr! Den andra filmen heter Dude, where's my car? med bl.a Ashton Kutcher i en av huvudrollerna. Ni har säkert märkt att jag skapade en kategori "Dagens film". Det är så nämligen att jag ska tipsa om alla filmer som jag har sett och som jag också ska sätta betyg på. 

Jag tänkte titta på She's the man idag som jag köpte i torsdags - som kom med i tidningen FRIDA. Men jag fick välja mellan den och Prison Break. Jag valde så klart Prison Break! Den börjar klockan 22:00 på tv 3. Alltså om en halvtimme! Jodå, nu ska jag gå och kolla på min bd!

God natt!

Film - The Hot Chick.

image131
Idag såg jag på The Hot Chick.

Handling:
17-åriga Jessica Spencer är just så odräglig, som bara pluggets populäraste tjej kan vara. Hon är snygg, smart och dejtar killen alla vill ha. Men en morgon får hon sitt livs chock - en förbannelse har förvandlat henne till en sluskig 30-årig man. Medan Jessica får en omtumlande inblick i grabbarnas värld, börjar en vild jakt mot tiden för att hitta ett sätt att häva förbannelsen. Jessica har nämligen bestämt sig för att vinna skolans cheerleadertävling och ta tillbaka sin snygge pojkvän. Något som lär bli svårt så länge hon är fångad i en medelålders manskropp...



Kommenter:
Den är en skitrolig film! En av mina favoriter faktiskt! Rob Schneider rockar!!! :D

Betyg:
5 av 5.

Skådespelare:
Rachel McAdams - Jessica Spencer / Clive
Rob Schneider - Clive Maxtone / Jessica
Anna Faris - April
Matthew Lawrence - Billy
Maria-Elena Laas - Bianca
Eric Christian Olsen - Jake
Michael O'Keefe - Richie Spencer
Melora Hardin - Carol Spencer
Alexandra Holden - Lulu
Maritza Murray - Keecia
Tia Mowry - Venetia
Tamera Mowry - Sissy
Lee Garlington - Mrs. Marjorie Bernard
Angie Stone - Madame Mambuza
Matt Weinberg - Booger Spencer
Leila Kenzle - Julie
Robert Davi - Stan
Sam Doumit - Eden
Megan Kuhlmann - Hildenburg
Ashlee Simpson-Wentz - Monique
Melissa Lawner - Sasha
Tony Wilde - Spizoni
Shazia - Prinsessa Nawa
M.fl.

För att se trailer - klicka här!

One Tree Hill 5x03: My Way Home Is Trough You.

OTH 5x03: My Way Home Is Through You <3
One Tree Hill 5x03: My Way Home Is Through You.
Grymt bra avsnitt! Nu när Peyton och Brooke är tillbaka till Tree Hill blev Lucas flickvän Lindsey orolig att dom skulle bli ett hot till hennes och Lucas förhållande. Jag såg direkt på Lindsey att hon var väldigt svartsjuk. Hon ställde en dum fråga till Lucas. Hon frågade "Ska jag oroa mig för oss?". Jag gillade mycket scenen där Nathan, Haley och Jamie äntligen åt middag tillsammans som en familj till sist! Jag blev också tårögd när Haley sa "Jag har saknat dig" till Nathan. Slutet med Nathan, Haley och Jamie där ute vid poolen var väldigt söt! Nathan rakade sig äntligen till sist. Vad roligt att Brooke köpte ett hus till sig och Peyton!! Och det värsta av allt var Brookes mamma! Jag hatar henne! Nathan besökte också Dan i fängelset. Det var hans och Dans första besök efter fyra år. Äsch, vad jag hatar Quentin! Han höll bara på och var taskig mot Haley när hon försökte få honom att komma tillbaka till skolan! Peyton signade äntligen sitt första band som nämligen Kevin Federline är med i! Så trevligt att han är med idag som en sångare! Och jag blev också tårögd när barnflickan Carrie visade Nathan Jamies hemlighet i hans garderob. Nathans pris, Jamies teckning på far-och-son-som-är-med-i-bästa-laget, och några basketsaker stod där. Det är allt jag kan skriva om dagens avsnitt! Nu längtar jag bara nästa avsnitt! :D <3

Nathan & Haley <3

Heeeej!

Idag blev Skövde tyvärr inte av. Tobias hade inte tillräckligt pengar, för att hans syster lånade av honom. Det var vad Sofia sa till mig. Så vi bestämde oss att åka till Skövde imorgon istället. Men resan blev heller inte av imorgon, för att Tobias tyckte det var bättre att han och Sofia träffas nästa helg eller "nästanästa" helg. Ja, så där gick våra planer upp i rök! Äsch, skitsamma! Jag och Sofia var ute några timmar. Vi var och köpte godis. Jag köpte en film för bara 59 kr. Filmen heter Match Point med bl.a Scarlett Johansson i en av huvudrollerna. Den är skitbra men slutet är väldigt dåligt!!

Handlingen: Chris är ett före-detta tennisproffs som numera försörjer sig som personlig tränare åt gräddan av London-sociteten. Här möter han Chloe som blir hans inträdesbiljett till det rika livet med opera, konst och pengar i överflöd. Inom kort är de gifta. Chris charmar sin väg in i svärfars affärsimperium och snart har han allt man kan köpa för pengar. Vad han inte kan köpa är Nola, hans svågers flickvän. Men deras oskyldiga flört tar dem snabbt ut på farlig mark. Begäret övervinner förnuftet. Passionen går inte att stoppa. Chris bedyrar gång på gång att han ska lämna Chloe men han slits mellan passionen och sitt nyvunna liv i lyx. Då blir Nola gravid. När hon hotar med att avslöja allt blir den alltid så beräknande Chris desperat...


Jag sätter betyg på den 4 av 5. Den förlorar en poäng på grund av dåliga slutet. Jodå.... Nyss gjorde jag en film om Nathan och Haley. Jag laddar just nu upp den på youtube. Jag ska sätta in filmen här på min blogg imorgon. Jag lovar! Jag ska gå nu. Jag och Sofia ska titta på en film som heter Eragon. Den är ägd!

God natt!!


Dagens hottie.

image125
Bara för att Channing Tatum är så jävla het så får han stå för dagens hottie idag!! :P

Dagens bild.

image124





Bara för att jag älskar Bethany Joy Galeotti så får hon stå för dagens bild idag!!

Och förresten...

Grattis på födelsedagen i efterskott den 2 april, lilla söta "Haley" som blivit 27 år!



























Jag är i Falköping nu.

Hej!

Jag kommer inte att ha så mkt att skriva idag. Jag har varit i skolan idag och jag hade haft nationellt prov i engelska idag. Vi hade bara 80 minuter på oss men jag gav upp efter 60 minuter - jag hade typ bara svarat säkert på 10 st frågor sen inte mer. Det var så skitsvårt!!!!! Vi fick inte ens hjälp med vad svåra orden betydde. Vi skulle tänka på det själv. Så elakt med tanke på att vi är döva - vi borde ha mer tid, kanske två timmar till eller så kan vi ändå få lite hjälp? Flesta av oss döva kan ju inte engelska så bra och typ alla hörande kan engelska. Jag tycker att det är lite orättvist. Ni kanske helt enkelt inte håller med mig. Men det är MIN åsikt! Jodå, idag sover jag över hos Sofia A till måndag i Falköping. Vad kul det ska bli!! Vi ska åka till Skövde imorgon för att ha kul och för att träffa Sofias "kille" Tobias - iallafall bara på gång. Vi ska äta på mc och så ska vi också gå runt i stan. Och på söndag ska vi ta det lugnt + samtidigt ha kul och så ska vi också titta på One Tree Hill som vi är så beroende av!! Haha! Nu ska jag gå. Jag och Sofia ska titta på en film som heter "1408" som Sofia hade köpt i förra helgen. Vi har inte sett den så vi ska titta på den nu. Vad spännande!!!

God natt och sov gott!

image123

Äntligen Naley!!!!! :D <3


Äntligen blir Nathan & Haley tillsammans igen i avsnittet 13 som har premiär 14 april i USA!! :D <3
Jag visste det! Jag visste att Naley skulle bli tillsammans igen! :D

RSS 2.0