Naley <3

image99
Nathan & Haley, hur allting började...

Allting började med att Lucas (Haleys bästa vän) började i Nathans basketlag. De började bråka, och allt detta för att de hade samma pappa. Nathan var den bortskämda ungen som deras pappa tog hand om, medans Lucas var den "bortglömda sonen" som deras pappa bara struntade i. Haley förstod inte varför Nathan betedde sig så mot Lucas, men när Nathan behövde stödundervisning och Haley lovade att hjälpa honom förändrades allt...

Haley lovade att hjälpa Nathan, men på ett villkor - Lucas får aldrig veta. Nathan gick med på det hela, men när Lucas sedan fick reda på det iallafall började de sin stödundervisning offentligt. Nathans flickvän Peyton sa att de skulle ta det lugnt. Haley förstod inte, eftersom hon började se Nathans bra sida. För han hade den och det var tack vare Haley vi senare fick se den. När Peyton & Nathan senare gjorde slut, så började Haley falla för Nathan.

De gick på sin första dejt. Nathan strulade förstås till allting, som vanligt. Haley gick därifrån, hon trodde verkligen att Nathan kunde ändra på sig, men hon tog fel. När Nathan nästa dag kom förbi Haleys hus så sa han att han visste inte hur han skulle bete sig omkring henne. Han ville inte vara den där "dåliga killen" längre. Haley frågade honom vad han egentligen ville vara. Han sa att han ville vara tillräckligt bra för att bli sedd med henne. De kysste varandra.

Det var så Naleys saga började. Hur den slutar, det vet vi aldrig.
Nathan Scott + Haley James = Always and forever.

Kommentarer som är kränkande mot mig eller andra - raderas och kommer inte publiceras.

Vad har du på hjärtat?

Namn:
Glöm mig inte!

E-postadress: (publiceras ej)

Din blogg:

Skriv:

Trackback
RSS 2.0