Våra bästa år - 24 juli 2008.


Bo rusar in till Kates kontor på Basic Black och avbryter henne och John från att älska med varandra! Bo är chockad över deras beteende, men Kate försöker förklara att Marlena och Roman är döda och de måste få gå vidare med sina liv nu. Bo levererar den chockerande nyheten: De lever! John och Kate kan knappt tro sina öron.

Bo berättar om den hemliga koden som han och Roman hittade på när de var barn. Signalerna som har kommit in på polisradions frekvens måste vara ett rop på hjälp från Roman! Kate och John tycker det verkar alldeles för otroligt. Bo blir irriterad och undrar om de kanske inte vill att deras makar ska leva, så att de får en ursäkt att vara med varandra istället! Kate blir så upprörd att hon ger Bo en örfil! John blir också irriterad. Han offrade sin själ för att få tillbaka Marlena men nu har han äntligen accepterat att hon är död. Han tror att Bo griper efter halmstrån. Bo är dock säker på sin sak, så John följer med honom ner till polisstationen för att titta på hans upptäckt. När de väl är där bestämmer de sig för att försöka spåra varifrån den konstiga signalen kommer.

I djungeln på ön är Roman nära att dö. Han säger till Marlena att hon var den största kärleken i hans liv. Han vill älska med henne en sista gång innan han dör. Marlena verkar vara med på notorna och kysser honom passionerat. Abe och Hope blir chockade när de får syn på dem på marken! Marlena förklarar att Roman är döende och det verkar inte finnas något som de kan göra för att rädda honom. Prognosen ser ännu mörkare ut när Roman plötsligt blir medvetslös. Abe tycker inte det känns rått att Roman och Marlena är så intima med varandra men Marlena försvarar deras beteende. Hon älskar Roman och hon älskar John. Men efter hennes brottskarriär som Salems seriemördare tvivlar hon på att John fortfarande älskar henne. Marlena omfamnar Romans livlösa kropp på marken och säger med tårar i ögonen att hon inte klarar av att förlora honom!

Philip och Belle kysser varandra passionerat medan Jan videofilmar dem utanför fönstret. Shawn ser skandalvideon från buren och blir motiverad till att försöka fly. Med alla sina krafter lyckas han bända loss fotbojan med ett järnrör och bryta upp hänglåset till buren. Han måste skynda sig tillbaka till Belle i Salem innan det är för sent. Shawn hittar sin motorcykel i ett skjul utanför huset men den vill inte starta. Samtidigt har Jan kommit hem och blir hysterisk när hon upptäcker att Shawn är försvunnen! Hon hör att han försöker starta motorcykeln och går för att ertappa honom på bar gärning. Shawn gömmer sig i skjulet medan Jan letar efter honom. Ska Shawn lyckas komma iväg?

Belle drar sig undan från Philip. Hon är fortfarande kluven i sina känslor för Shawn och är inte beredd att älska med någon annan ännu. Mimi ringer och ber Belle att komma och möta henne på sjukhuset. När hon kommer dit berättar Mimi om sina misstankar att hon fått livmodercancer. Belle tröstar sin väninna och tycker inte att hon ska dra förhastade slutsatser innan hon ens blivit undersökt av en läkare. Mimi undrar hur det gick med Philip och tycker att Belle ska satsa på ett förhållande med honom.

Philip träffar Rex i trapphuset och berättar att han erkände sina sanna känslor för Belle. Rex blir upprörd och försvarar Shawn. De blir ordentligt ovänner om saken och bestämmer sig för att gå ut och låta knytnävarna reda upp det!

Sami skrattar och skojar med Brandon i telefon medan Lucas blir alltmer upprörd. Till slut orkar han inte höra mer och rusar ut från lägenheten med arga steg. Han går till Kate på kontoret och berättar vad som hänt. Kate tycker att han ska dumpa Sami innan hon krossar hans hjärta fullständigt. Samtidigt undrar Sami varför Brandon ringer till henne helt plötsligt. Vi hör inte vad han säger men Sami lovar att hon ska tänka på vad han sagt och det är tydligt att det handlar om något som Sami har svårt för att ta ställning till.

Är Mimi döende av livmoderhalscancer? Se nästa avsnitt!

Kommentarer som är kränkande mot mig eller andra - raderas och kommer inte publiceras.
Skrivet av: Henrik Lindmark

aa han passar bäst i mycket kort vill me ha mycket kort men asså jag fick inte till de lika bra som han när jag hade bort asså mitt hår e mycker tjockare så de e inte typ lika coolt som hans så man ser hår botten och grejer :P sne har jag typ ljust hår också så de ser inte lika snyggt ut då :(

2008-07-24 @ 21:35:13
URL: http://livetsomhenke.blogg.se/
Skrivet av: Viktoria

Svar: Yes :D

Tack :)

2008-07-24 @ 22:26:44
URL: http://becoolsodapop.blogg.se/

Vad har du på hjärtat?

Namn:
Glöm mig inte!

E-postadress: (publiceras ej)

Din blogg:

Skriv:

Trackback
RSS 2.0