Film - It's Boy Girl Thing.


Idag såg jag äntligen på It's Boy Girl Thing som mamma hyrde med Kevin Zegers och Samaire Armstrong i huvudrollerna som Woody Deane och Nell Bedworth.

Handling:
Även om Woody och Nell har bott grannar hela livet, är de olika som dag och natt. Woody är stjärnan i skolans fotbollslag, Nell sitter mest med näsan djupt i skolböckerna. Det enda de är överens om är: att de inte tål varandra! På en utflykt till stadens museum möter de en urgammal gud, som spelar dem ett spratt - och placerar om deras själar. Nu är Nell fångad i Woodys kropp och Woody i Nells och det skapar problem: Woody kan plötsligt inte spela fotboll längre och Nell kan inte ens genomföra det enklaste provet. För att klara sig finns bara en utväg - att hjälpa varandra...



Kommenter:
Den är sååååååå rolig!!! Jag bara nästan skrattade ihjäl mig själv att jag till slut fick tårar i ögonen. Den måste jag helt klart se om igen snart eller redan i kväll innan jag ligger mig!!! Jag funderar till och med på att köpa den. Kevin Zegers var verkligen jätteduktig på att spela tjej och så Samaire Armstrong på att spela kille. Haha, och så är Kevin Zegers också jättesnygg. Jag rekommenderar den helt klart!!! Jag säger det en gång till... Jag rekommenderar den för fan!

Betyg:
5 av 5.

Skådespelare:
Klicka här!

Trailer:
http://www.youtube.com/watch?v=7uh2l0TQrdo


Kommentarer som är kränkande mot mig eller andra - raderas och kommer inte publiceras.
Skrivet av: Erica

den vill jag oxå se ju!!!!

2008-07-18 @ 22:51:06
URL: http://smirann.blogg.se/
Skrivet av: Tess

LOVE den hårt!!:P

2008-07-19 @ 00:18:23
URL: http://beautifultess.blogg.se/
Skrivet av: Viktoria

Helt klart en favorit film,den är riktigt bra :D

2008-07-22 @ 23:02:55
URL: http://becoolsodapop.blogg.se/

Vad har du på hjärtat?

Namn:
Glöm mig inte!

E-postadress: (publiceras ej)

Din blogg:

Skriv:

Trackback
RSS 2.0